Deautybox – Beautygloss editie

Gisteren kon je mijn verslagje van de Beautygloss Party al lezen. Hierin vertelde ik dat ik een Deautybox kocht. Deautybox heeft Prettybox overgenomen. Ik was al een tijdje benieuwd naar Deautybox en toen me bij de stand verteld werd dat deze box speciaal voor de Beautygloss Party samengesteld was, besloot ik er eentje te kopen. Vandaag wil ik je de box laten zien. Benieuwd naar wat er allemaal in zit?

De verkoopster vertelde me wel dat deze speciale boxen onderling nogal konden verschillen, dus de kans is groot dat als jij deze box ook gekocht hebt er net wat andere producten in zitten.

De box is heel anders qua vormgeving dan Prettybox. De box is niet langwerpig maar vierkant en helemaal zwart. Zodra ik de box open doe zie ik een briefje met wat informatie over Deautybox. Wel vind ik het jammer dat er geen briefje bij zit met informatie over de producten. Dit is natuurlijk ook niet mogelijk als de boxen verschillen, maar het zou wel handig geweest zijn. Volgens mij zit bij de gewone Deautyboxen wel een briefje met informatie en prijzen.

In de box zitten geen kleine papiertjes zoals ik gewend was van Glossybox en Prettybox, maar er zit een mooi zakje in. Dit vind ik een heel groot pluspunt, want die papiertjes gaven altijd zo’n rotzooi. Ook kun je het zakje nog gebruiken voor andere dingen.

In mijn box zaten 5 producten. Als eerste een handcrème van Rituals met een onwijs lekkere geur. Deze full-size kost normaal 10 euro. Van het merk Shiseido zit er een mini lacquer rouge in. Dit is een donkerrode lipgloss. Een full-size kost 25,95. Deze mini zou dus een waarde hebben van ongeveer 8,65. Ook zitten er twee mini’s in voor onder de douche. Een showergel van Eucerin en een shampoo van Pureology. Hiervan kan ik de prijzen niet vinden. Als laatste zit er nog een face cream in van het merk Rain die rond de 15 euro zou kosten.

Ik vind deze speciale Beautygloss box van Deautybox erg leuk. Alleen met het merk Rituals had ik al ervaring. De meeste andere merken kende ik al wel, maar ik had hier nog geen ervaring mee. Voor 7,50 is dit echt een goed gevulde box die veel meer waard is. Als je alleen de Rituals handcrème zou willen kopen, heb je de box er al uit.

Kende jij Deautybox al?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog