Beautygloss party 2015 verslag + goodiebag

Afgelopen zaterdag ben ik voor de derde keer met mijn buurmeisje naar de Beautygloss party geweest. We hebben de hele dag rondgelopen in de Beurs van Berlage, lekker geshopt en onze ogen uitgekeken. Vandaag wil ik je een kort verslagje geven van onze dag. Ik laat je wat foto’s zien, de goodiebag en natuurlijk de dingetjes die ik zelf geshopt heb. Benieuwd?

Rond kwart voor 12 gingen we in de rij staan. De party begon om 12 uur en er stond al een enorme rij aan beide kanten van de ingang. Gelukkig ging het vrij snel en hebben we niet erg lang hoeven wachten. Ik vind het ieder jaar weer grappig om in de rij te staan. Er zijn altijd weer zo veel mensen die verbaasd kijken en vragen waar de rij voor is. Er liep zelfs een man langs die tegen zijn vriend zei: Oh, dat is voor het Justin Bieber concert. Bijna meneer.

Omdat mijn buurmeisje en ik er al vrij vroeg waren, was het nog lekker “rustig” bij binnenkomst. Bij sommige stands stond al een rij, maar bij de meeste stand kon je gewoon rustig lopen en rondkijken.

Nadat we binnen waren en onze muntjes hadden opgehaald voor wat drinken en een cupcake, zijn we wat stands langs gegaan. Al snel was het 1 uur en werd de party officiëel geopend. Mascha had een leuk filmpje gemaakt en kwam zelf even op het podium. Net zoals voorgaande jaren. Na de opening was er een optreden van TP4Y. We hebben hier even een stukje van gekeken en zijn daarna weer verder gaan kijken bij alle leuke stands. Het waren er namelijk zo veel!

Tussendoor aten we een heerlijke cupcake met het Beautygloss logo!

Ook liepen we even naar boven om van een afstandje te kijken naar de drukte en natuurlijk even te shoppen bij de stands die daar waren (Fogan en PINC sale). De schattige sterretjes aan het plafond kun je hier ook goed zien. De aankleding was net als voorgaande jaren weer erg leuk gedaan!

Rond half 4 hadden we echt alles wel zo’n 2 keer gezien en besloten we nog even Amsterdam in te gaan. Maar voordat we de Beurs van Berlage verlieten, haalden we onze goodiebag op. Dat is altijd zo’n leuk moment omdat je niet weet wat je kunt verwachten. De tas waar de spulletjes inzaten was net als vorig jaar van Andrélon.

Ik laat je gelijk even zien wat er in mijn goodiebag zat. De inhoud kan per goodiebag een beetje verschillen. Denk aan een ander kleurtje van een item of een ander product van een bepaald merk. Ik vond de goodiebag weer erg leuk dit jaar! Als eerste spotte ik de Grazia en een get the volume spray van Andrélon. Verder bevatte de goodiebag een roze nagellakje van Catrice, een roze milky lipstick van het merk perfect touch, een mascara van Essence, een zakje met bronzing elixir van Devoted en een flesje water & energy.

Naast de goodiebag had ik zelf ook nog wat leuke items geshopt. Ik kocht de speciale Beautygloss box van Deautybox voor 7,50. Hiervan laat ik je morgen uitgebreid de inhoud zien. Ook kocht ik twee setjes met nagelstickers van Sylvie voor 1,25 per stuk en een wet n wild highlighter ook voor maar 1,25. Tijdens de party werden ook wat dingetjes uitgedeeld. Het libresse pakje, het bronzing zakje van Devoted en het 100% sapje heb ik dus nog extra gekregen terwijl ik rondliep.

Op de eerste verdieping was de stand van PINC sale. Ik zag de naam al op de plattegrond staan, maar had geen idee wat het was. Bij deze stand was allemaal kleding van Supertrash te koop voor maar 10,- per stuk. Er zaten echt super leuke dingen tussen, dus daar hebben mijn buurmeisje en ik ook nog wat dingetjes kunnen scoren. Ik koos voor een lange broek met een heel donker grijs/mosgroen kleurtje en een felblauw jurkje met ritsen aan de zijkant.

Dit was in het kort hoe ik de zaterdageditie van de Beautygloss Party 2015 heb ervaren en met wat voor spulletjes ik naar huis ben gegaan. Ik heb enorm veel gezien en echt genoten. Het is echt een heerlijk dagje uit als je fan bent van beauty. Deze 5e editie van de party was voor mij de derde keer en het lijkt me enorm leuk om volgend jaar weer te gaan.

Ben jij toevallig nog naar de party geweest?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog