Essence brow pomade review

Essence Brow pomade + brush review

Ben jij gezegend met flawless wenkbrauwen? Lucky you. Helaas heeft niet iedereen dat geluk en kunnen we moeder natuur af en toe een handje helpen. Want eerlijk? Sinds ik ben begonnen met het bijtekenen van mijn wenkies, wil ik niet meer terug. Wat een verschil! Ik gebruik al jaren hét bekende wenkbrauwkitje van Catrice, maar ik sta ook zeker open voor alternatieven. Daarom testte ik de Essence Brow Pomade + Brush en review ik deze vandaag voor je. Let’s go!

Essence Brow Pomade + Brush Review

budgetproof wenkbrauwproduct essence

Volgens Essence kun je met de Brow Pomade gemakkelijk thuis en onderweg jouw wenkbrauwen stylen. De pomade zou langhoudend, waterproof en veegvast zijn.

Essence brow pomade + Brush

Toen ik het product voor het eerst wilde gebruiken, was ik even confused. Het borsteltje had ik snel gevonden, maar daar zat geen product op of in. Waar haalde ik dat dan vandaan? Na even zoeken kwam ik erachter dat ik de achterkant van het borsteltje eraf kon draaien en het product daar in verstopt zit. Aah, zo werkt het! Wel vind ik dat er erg weinig product in zit.

Essence brow pomade resultaat before after

Op naar het effect! Links zie je mijn wenkies zonder enig product. Rechts zie je het effect wanneer ik mijn wenkbrauwen heb ingekleurd met de Essence Brow Pomade. Wat een verschil hè! Ik vind het effect er natuurlijk uitzien, maar niet zo natuurlijk als bij een poeder. Je ziet dit product toch wat meer zitten. Hoewel de kleur op het eerste oog prima lijkt, vind ik hem iets toch te veel aan de paarsige kant.

Het aanbrengen van de pomade gaat heel makkelijk met het bijgeleverde kwastje. Wel merkte ik dat de pomade opdroogt, waardoor het kwastje de tweede keer flink hard was geworden en daardoor moeilijker mee te werken is. Dat is jammer, want ik heb geen zin om zo’n kwastje iedere dag schoon te maken.

Conclusie

Na het maken van mijn review van de Essence Brow Pomade + Brush, weet ik niet zo goed wat ik van het product moet vinden. Oké, het effect is natuurlijk, maar wel minder natuurlijk dan een poeder. Ook merk ik dat het borsteltje hard opdroogt, waardoor je hem of iedere dag moet schoonmaken of hard moet gebruiken. Ik denk dat dit een heel handig product is voor on the go, maar of ik dit product echt op dagelijkse basis zou gebruiken? Nah, dat niet. De Essence Brow Pomade + Brush kost €3,59. Dat is dan wel weer lekker budgetproof.

Meer wenkbrauwproducten bekijken? Ik schreef eerder al een blogpost waarin ik je alle populaire wenkbrauwproducten van het moment liet zien.

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

  • Helaas ben ik niet gezegend met mooie volle brows 😊. Ik vind jouw wenkbrauwen er natural overigens al heel goed uit zien. Ik zou willen dat ik zulke volle wenkies had want ik moet ze flink bijtekenen elke ochtend. Ik gebruik daar liefst wenkbrauw pomades voor. Ik heb er sinds kort een van Anastasia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog