Huda Beauty oogschaduw palette review

Huda Beauty oogschaduw palette Khaki Haze

Heb jij wel eens een oogschaduw palette van Huda Beauty geprobeerd? Sinds ik The New Nude in mijn bezit heb, ben ik fan van Huda. Want wat zijn de oogschaduws fijn! Uiteraard kon ik het niet laten (you know me…) en moest ik mijn Huda Beauty oogschaduw collectie een keer uitbreiden. Toen ik het Khaki Haze oogschaduw palette van Huda Beauty voorbij zag komen, wist ik het direct: dat gaat mijn tweede Huda palette worden!

huda beauty oogschaduw palette khaki haze review

Huda Beauty oogschaduw palette Khaki Haze

Volgens Huda Beauty is het Khaki Haze oogschaduw palette het perfecte palette voor iedere fashionista on the go. Dit palette zit vol boterzachte matte tinten, intense metallics en shimmery toppers. De Haze Obsessions palettes zijn verkrijgbaar in 3 kleuren: Khaki, Purple en Sand.

oogschaduwpalette huda beauty

Het palette is gevuld met allemaal natuurlijke bruintinten, goud en een beetje roze. Dit zijn precies de kleuren die ik op dagelijkse basis gebruik! Er zitten 5 matte tinten in en de overige 4 oogschaduws zijn metallics en shimmery toppers.

swatches khaki haze

Op naar de swatches! Van links naar rechts zie je de 3 tinten van iedere rij. Wat me opvalt is dat vooral de donkere matte tinten lekker zacht zijn en er veel kleur vanaf komt. De lichtroze tint zie je iets minder goed, maar dat heeft ook te maken met mijn lichte huid.

ook de twee donkere metallics zijn goed gepigmenteerd en prachtig. De twee shimmery oogschaduws uit de eerste rij zijn denk ik de toppers. Eerlijk? Dat vind ik jammer. Ik snap het nut van dit soort toppers niet helemaal. Ik wil juist dat er mega veel glans en glitter van zo’n kleur afkomt. Eigenlijk zoals ik gewend was van The New Nude.

ooglook khaki haze

Ooglook Huda Beauty Khaki Haze oogschaduw Palette

Dit palette zit vol met tintent die ik echt allemaal zou gebruiken. Vaak is dat bij oogschaduw palettes toch niet helemaal het geval. Voor de eerste look die ik met het palette maakte, gebruikte ik de lichtroze matte tint over mijn hele ooglid tot aan iets onder mijn wenkbrauw. In mijn crease bracht ik de derde tint van de laatste rij aan. Om deze iets intenser te maken, bracht ik daar met een kleiner kwastje de eerste tint van de derde rij overheen aan.

Op mijn bewegend ooglid bracht ik met mijn vingertoppen de eerste, gouden tint uit het palette aan. In mijn outer V voegde ik een klein beetje van de donkerste bruine tint toe. De look maakte ik af met een winged eyeliner en wat mascara.

Ik merk dat de shimmery tinten het beste werken als je ze met je vinger aanbrengt. Wanneer je met een kwastje werkt, vliegen de glitters al snel in het rond. De matte tinten zijn heel makkelijk om mee te werken. Er komt veel pigment vanaf en ze blenden fijn.

Huda Beauty oogschaduw palette khaki have

Conclusie

Ik ben enorm blij met het Khaki Haze Huda Beauty oogschaduw palette. Het palette bevat allemaal tinten die ik op dagelijkse basis zou dragen. De kwaliteit is, zoals ik al van Huda Beauty gewend was, goed en de oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Het enige waar ik niet zo blij mee ben zijn de toppers. Die snap ik niet zo goed en hadden er van mij niet in gehoeven. Ik had liever 2 extra metallics met dat wauw effect wat ik van Huda Beauty gewend ben. Het Khaki Haze palette kost €29,95.

Heb jij wel eens een oogschaduw palette van Huda Beauty geprobeerd?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog