Favorieten januari 2016

Vandaag is het alweer tijd voor mijn allereerste favorieten artikel van dit jaar: mijn favorieten van januari 2016. Januari komt nu toch echt wel aan zijn einde en dat is het perfecte moment om terug te blikken op de afgelopen maand. In januari heb ik weer enorm veel beauty producten gebruikt en ook wat leuke items ‘ontdekt’. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet is een blush van W7. The honey queen honeycomb blusher heb ik afgelopen maand regelmatig gedragen. De blush zit in een mooie verpakking en is subtiel, waardoor ie snel bij een look past. Hier kun je mijn volledige mening lezen en swatches zien van dit product.

Ook de highlighting powder van Etos hoort bij mijn favorieten. Deze budget highlighter zit in het nieuwe, vaste assortiment van Etos. De highlighter is wat poederig, maar de glans is erg mooi en daarom pak ik hem erg graag bij.

Afgelopen maand droeg ik de soft matte lip cream van NYX enorm veel. De lip cream zit gewoon enorm fijn op mijn lippen en de kleur is erg mooi. Dit is dan ook echt een favoriet en ik ben zeker van plan om hier meer kleurtjes van aan te schaffen. Hier kun je mijn review lezen van de soft matte lip cream.

Nog een lipstick die bij deze maand hoort is de ultimate stay lipstick van Catrice in de kleur all that she wants. Deze lipstick heb ik nog niet zo lang, maar de kleur is erg geschikt voor deze tijd van het jaar. Hier kun je swatches zien en mijn review lezen.

Afgelopen maand heb ik weinig tijd gehad om mijn nagels te lakken. Toch had ik na mijn tentamens weer tijd en besloot ik ferris wheels van Ciaté te dragen. Ferris wheels is een lichtblauwe tint die goed dekt en voor mijn doen aardig goed blijft zitten. Vandaar dat ie in mijn favorieten staat. Hier kun je zien hoe ie er op mijn nagels uitziet.

Last but not least wil ik je ook de sensitive aftershave balsem van Nivea Men laten zien. Deze balsem gebruik ik als primer. Dit omdat er bestanddelen in zitten die ervoor zorgen dat je make-up extra goed hecht aan de huid. Ik was al positief over het product in mijn review, maar afgelopen maand heb ik hem extra vaak gebruikt. Ook merk ik dat als ik hem echt even goed in masseer, hij nog beter werkt.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog