Januari in een paar foto’s

Januari was voor mij een beetje een gekke maand. Het nieuwe jaar begon, maar tegelijkertijd betekende dit nieuwe begin voor mij ook de afsluiting van twee vakken. Halverwege deze maand had ik namelijk een paar deadlines en twee belangrijke tentamens. Hierdoor was ik even enorm druk, maar gelukkig had ik ook een kleine vakantie aan het einde van de maand. Januari was voor mij dus een nieuw begin wat gelijk druk begon, maar rustig eindigde. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn januari was. Benieuwd?

De eerste dag van het nieuwe jaar begon gelijk goed. Ik vierde het nieuwe jaar met mijn familie en vrienden en had een hele leuke avond. We aten de dag ervoor samen, schoten vuurwerk de lucht in en dansten daarna totdat het weer bijna licht was. Deze foto is een van de eerste die ik die nacht in het nieuwe jaar nam: gezellig samen met mijn buurmeisje.

Zoals ik al eerder vertelde, wordt mijn studentenkamer steeds meer mijn eigen plekje. Deze maand zette ik samen met mijn vriend deze leuke lamp neer achter mijn bankje. Hierdoor is het echt een apart hoekje geworden en is het weer net wat knusser. Nu moet alleen mijn landkaart nog aan de muur gehangen worden en dan is het echt zo goed als af.

Een tijdje terug hoorde ik dat V&D failliet is. Dat vind ik onwijs jammer, want ik vond V&D altijd een fijne winkel. Ik wist dat het sale was bij V&D en dat dit waarschijnlijk alleen maar meer zou gaan worden omdat V&D dus failliet is. Vandaar dat ik even naar binnen liep en daar kwam ik toevallig deze tas tegen. Deze tas van Paul’s boutique is echt enorm mooi én kostte nu maar 59 euro. Ik twijfelde toch nog een beetje, dus besloot een week later terug te gaan om hem nog even goed te bekijken. Je raadt het al: de tas was natuurlijk weg. Helaas!

Halverwege deze maand was het stressen. Al mijn opdrachten moest tegelijk af en tussendoor moest ik ook nog leren voor twee grote tentamens. Hoewel ik altijd zo goed mogelijk probeer te plannen, kan ik een beetje stress niet voorkomen. Vandaar dat dit ongeveer twee weken lang mijn uitzicht was: mijn laptop, boeken en samenvattingen. Gelukkig kwam mijn kat me af en toe mentaal steunen door achter mijn laptop te gaan liggen slapen.

Ik leerde niet alleen thuis, maar ook op mijn studentenkamer. Druk, druk, druk.

Na mijn eerste tentamen besloot ik mezelf een avondje vrij te gunnen voordat ik weer verder ging met leren. Die avond ging ik daarom gezellig uit eten met mijn vriend. We aten bij een schattig tapas restaurantje in Utrecht en namen een enorm lekker toetje.

Na de relaxte chill-avond moest ik weer hard aan de bak en was mijn uitzicht weer vol met boeken en samenvattingen…

Na mijn laatste tentamen van die periode viel er echt een last van mijn schouders. Ik was enorm blij dat het erop zat, want het was gewoon veel werk en ik maakte mezelf steeds enorm druk. Gelukkig had ik na mijn tentamens een les-vrije week. Samen met een vriendin vierde ik dat het er op zat met een heerlijk stokbroodje (wat op de foto al op is, oeps) en wat wijn. Gezellig!

De volgende dag besloten we samen de stad in te gaan om te shoppen en heerlijk te lunchen.

Halverwege februari ga ik met vriendinnen carnaval vieren. Ik wist vrijwel gelijk wat mijn outfit zou worden. Hoewel geel me echt niet staat, leek het me enorm grappig om als minion te gaan. Deze muts kwam ik tegen bij Zeeman en is perfect voor mijn outfit! Die kon ik dan ook niet laten liggen.

Laatst kwam ik deze quote tegen op Pinterest en die moet ik gewoon even met je delen. Gewoon omdat ik dit zelf eigenlijk te weinig tegen mezelf zeg en jij misschien ook wel.

Aan het einde van de maand had ik dus mijn welverdiende vrije week. Samen met al mijn vriendinnen vierde ik dit door gezellig met z’n alle uit te gaan. We gingen voor het uitgaan naar Chupitos, een shotjesbar in Utrecht. Samen met een vriendin nam ik hier het happy meal shotje. Enorm grappig, want hier kreeg je een hamburger snoepje bij.

27 januari had ik een chill-avondje met al mijn vriendinnen. We spraken af in het studentenhuis van één van mijn vriendinnen. Op het moment dat we boodschappen gingen doen, kwamen we Karel tegen. Een kat die regelmatig voor haar deur staat en dan graag naar binnen wil. Mijn vriendin noemt hem Karel, dus de kans is enorm groot dat hij helemaal geen Karel heet, maar een schatje is het zeker.

Hoe was jouw januari?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog