Etos – highlighting powder

Laatst heeft Etos haar hele make-up assortiment onder handen genomen. Producten zijn in een nieuw jasje gestoken en er zijn veel nieuwe producten bijgekomen. Leuk! Omdat ik erg nieuwsgierig was geworden naar het resultaat, liep ik even bij Etos naar binnen om te kijken. Waarschijnlijk heel voorspelbaar, maar het bleef niet bij kijken. Na een tijdje liep ik namelijk met onder andere de nieuwe highlighter powder van Etos naar de kassa. Vandaag wil ik je mijn mening geven over dit product. Benieuwd?

Zoals ik al aangaf heeft Etos haar producten dus ook in een nieuw jasje gestoken. Waar de producten eerst vaak een champagnekleurig, plastic doosje met een doorzichtige deksel hadden, is de champagnekleur verruild voor zwart. Het doosje heeft nog wel de doorzichtige deksel. Hierop staat in zwierige letters Etos en highlighter powder. Hierdoor is het gelijk duidelijk om welk product het gaat. De highlighter zelf heeft een schattig patroontje van kleine blokjes, dat vind ik een leuk detail.

De highlighter is verkrijgbaar in twee verschillende tinten. De tinten heten gold en rose. Gold is een warme, gouden tint en rose is een koele, rozige tint. Ik koos voor de laatste. Dit omdat ik van mezelf een koele ondertoon heb. Deze highlighter zou dan waarschijnlijk beter bij mijn huid passen.

Hierboven kun je de highlighter op mijn arm zien. Hij is niet heel duidelijk zichtbaar, omdat de tint vrij dicht bij mijn huid licht, maar de glans is wel duidelijk te zien.

Hier zie je het effect van de highlighter op mijn gezicht. Zoals je ziet is de glans subtiel, maar wel aanwezig. Doordat de glans subtiel is, vind ik hem juist erg mooi. Dit is echt zo’n highlighter die je dagelijks kunt dragen zonder dat het te overdreven is.

Wel is de highlighter aardig poederig, dus je moet enorm opletten als je je kwast in de pan dipt. Ik maakte deze fout gelijk aan het begin en had daardoor veel te veel poeder op mijn kwast.

Ik vind de highlighter powder van Etos een leuke toevoeging aan het assortiment. De highlighter ziet er leuk uit en heeft een mooie glans. De highlighter powder kost 3,99 per stuk. Een leuk prijsje voor zo’n fijne highlighter!

Welke highlighter gebruik jij vaak?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog