Favorieten juli 2014

Iedere maand ontdek je weer nieuwe producten of verander je je dagelijkse routine. Producten gaan op en nieuwe komen erbij. Daarom zijn mijn favoriete producten iedere maand anders. Het lijkt me leuk om hier een vast item van te maken dat iedere maand terug komt. Kijk je mee naar mijn favorieten van de afgelopen maand juli?

Dit product kan natuurlijk niet ontbreken. Ik heb het over de body mist van Victoria Secret. Deze kocht ik bij etos toen er een speciale actie was. Ik heb er toen ook een review over geschreven. Vooral Endless love was mijn favoriet. Deze heb ik veel gedragen. De body mist en body lotions zijn te koop bij bol.com. Of ze nog bij etos te koop zijn, verschilt denk ik per filiaal.

Coral Calling van de longlasting lipsticks van Essence heb ik deze maand veel gedragen. Ik vind het een hele mooie zomerse kleur. Hij is niet duur en blijft lang zitten. Hier kun je de kleur op mijn lippen zien en de review lezen.

Over de baby lips van Maybelline heb ik ook een review geschreven. Ik vond de geur niet zo lekker, dus toen ik de paarse variant tegenkwam besloot ik deze te kopen. Deze ruikt heerlijk naar perzik. De afgelopen maand heb ik dus mijn lippen hiermee verzorgt.

Deze maand droeg ik natuurlijk ook oogschaduw. Dit palette van Sleek heb ik er de afgelopen maand vaak bij gepakt. Dit is het shangri-la respect palette. Een palette met mooie nude tinten, maar ook een beetje kleur. Vooral de look die ik al liet zien bij de review van dit palette, droeg ik vaak in juli.

In juli werd het steeds warmer, dus de mattifying oil control papers van Catrice kwamen goed van pas. Ik nam ze vaak mee in mijn tas, zodat ik mezelf door de dag heen even op kon frissen. Ook hiervan staat een review online. Helaas gaan ze wel uit het assortiment.

Deze protecting base coat van Essence gebruik ik altijd onder mijn nagellak. Zo ook deze maand weer. Ik gebruik deze al een tijd, maar wilde hem er toch even bij doen, omdat ik het gewoon een erg fijn product vind!

Ik verzorgde mijn nagelriemen eigenlijk nauwelijks. Toen ik de cuticle massage cream van Sally Hansen kreeg in de pretty box, kwam hier verandering in. Deze maand heb ik mijn nagelriemen netjes ingesmeerd en ik vind hem erg fijn werken. Mijn nagelriemen zien er een stuk beter uit nu.

De zon heeft zich ook volop laten zien deze maand. Daarom was ook anti-zonnebrandcrème een must. Ik smeer me altijd goed en vaak in. Ik heb deze van nivea veel gebruikt. Dit is de protect & bronze factor 30. Er zit geen zelfbruiner in, maar deze crème zou het natuurlijke bruiningsproces stimuleren. Handig!

Wat zijn jou favorieten van afgelopen maand?

xxx Teddy

PS. Als jullie dit lezen, ben ik waarschjnlijk op weg naar mijn vakantiebestemming. Ik heb vooruit gewerkt, dus iedere dag komt er gewoon een artikel online! Helaas kan ik niet beloven dat ik jullie blogs daar kan lezen. Natuurlijk haal ik dat allemaal weer in als ik terug ben.

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog