Opgemaakt juli 2014

Opgemaakt artikelen of filmpjes vind ik altijd zo leuk om te zien. Als een beauty liefhebber een product helemaal opmaakt, moet het wel de moeite waard zijn! Omdat ik het dus zo leuk vind, leek het me leuk om ook mijn opgemaakte spulletjes met jullie te delen. Vandaag dus mijn opgemaakte producten van de maand juli.

Shampoo is één van de producten die regelmatig opgaan. Dit gebruik je gewoon erg vaak. Ik gebruik vaak een shampoo van Andrélon. Die werken voor mij altijd prima. Ik heb erg stijl haar van mezelf en ben niet zo kieskeurig met shampoo. Ik ben snel tevreden. Deze vond ik gewoon heerlijk ruiken! Dit is de natuurlijk puur zijdeglans & zen. Mijn haar rook altijd heerlijk als ik deze gebruikte.

Als tweede heb ik deze mascara van Golden Rose opgemaakt. Dit is de mega volume & length city style mascara. Prima mascara, maar deze heeft zo’n klein stekelborsteltje. Dit werkt nooit zo goed bij mijn wimpers, dus ik vind het niet erg dat ie op is. Voor korte wimpers werkt deze mascara misschien prettiger.

Deze dagcrème van Yves Rocher heb ik ook opgemaakt. Dit is de Hydra végétal rijke crème. Ik heb er een review over geschreven en ben alweer bezig met een nieuw potje. Prima spul dit en helemaal niet duur! prijs: 10,90.

Ook heb ik twee producten weg moeten gooien omdat ze gewoon niet meer goed waren. Als eerste de strawberry lipbalm die je op de foto ziet. Deze is al heel oud en ruikt gewoon niet meer goed. Daarnaast zit ie in een potje, wat niet erg hygiënisch is. Doordat je er steeds met je vinger in moet, komen er veel bacteriën in. Ik vind het niet erg dat ie niet meer goed is. Ik gebruikte hem weinig door de enorm zoete geur. Hij ruikt te sterk naar aardbei. Deze lipbalm heb ik ooit bij etos gekocht.

Ook deze SOS nail savers nail hardener doe ik weg. De lak droogde niet meer goed op en was stroperig geworden. Niet fijn meer om te gebruiken dus. Helaas, want hij was wel fijn! Ik gebruikte hem ook vaak als base coat.

Welke producten heb jij deze maand opgemaakt?

xxx Teddy

 

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog