Jil Sander Evergreen perfumed body lotion

Laatst was ik een dagje naar Duitsland en natuurlijk gingen we ook even winkelen. Ik heb staan snuffelen tussen alle leuke merken die wij hier in Nederland niet hebben. Toen ik een v&d achtige winkel weer uit wilde lopen, zag ik ineens een leuke aanbieding. Bij de deur stond een enorme badkuip met allemaal douchegels en body lotions voor maar 9,95! Ik heb even gekeken wat voor leuke spulletjes erin zaten en heb gekozen voor deze body lotion van Jil Sander in Evergreen.

Evergreen is een perfumed body lotion. Dit is een body lotion met de geur van een bepaalde parfum. Er is dus ook een parfum die bij deze body lotion hoort, deze heet net zoals de body lotion: Evergreen. Deze heb ik niet, maar als ik deze body lotion gebruik ruik je de geur ook goed. Deze is dan wat luchtiger. Hier boven zie je de ingrediënten, voor mensen die daar op letten.

De verpakking vind ik erg leuk. De tube is lime-groen met zilveren details. Basic, maar wel mooi. Ook prettig dat de body lotion in een tube zit, dit is toch hygiënischer dan een pot waar je met je vingers in moet.

Evergreen is puur een body lotion om een lekker geurtje achter te laten. Dit is geen product voor mensen die echt last hebben van droge plekken die ze willen verzorgen. Zie dit product als een soort extraatje, of als vloeibare parfum met een beetje verzorging erbij. De crème is namelijk heel vloeibaar. Daardoor trekt ie wel lekker snel in. De geur van Jil Sander Evergreen vind ik erg lekker. Hij is fris en bloemig. Ik vind dit dan ook een ideale body lotion voor in de zomer. Soms vind ik parfum op warme dagen te zwaar en dan is zo’n parfum body lotion een ideale vervanger.

Er zit 150 ml in de tube, je kunt dus lekker lang doen met deze body lotion. Ik gebruik per keer namelijk maar een klein beetje. Ik heb 9,95 betaald voor Evergreen, maar ik weet niet hoe duur ie in Nederland is en of de Evergeen body lotion hier uberhaupt te koop is. Wel is de gewone parfum hier te koop.

Gebruik jij ook wel eens een parfum body lotion?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog