Douglas gentle eye make-up remover

Zoals je waarschijnlijk al weet is het heel belangrijk om je make-up eraf te halen voordat je gaat slapen. Ook je oog make-up! Vaak gebruik je hiervoor een speciale reiniger. Ik heb er een aantal gebruikt, maar steeds lieten deze een vettig laagje achter. Dat wilde ik niet. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de gentle eye make-up remover van Douglas. Ik heb al aardig wat flesjes van dit spul versleten!

Ik was dus op zoek naar een remover die geen vettig laagje achter zou laten. Een klein beetje mocht wel, maar ik wilde niet dat ik wazig zag na het reinigen van mijn ogen. Dit had ik serieus bij bepaalde reinigers. Het begon allemaal met een mini van dit product, om mee te nemen op vakantie. Ik vond hem zo fijn dat ik bij terugkomst besloot een full-size te halen. Heel handig dus, dit product kun je in twee maten kopen. Een full-size en een mini.

De verpakking vind ik vrij basic. De fles is doorzichtig met een witte dop. Niet veel bijzonders. Wel werkt ie erg prettig. Hij lekt niet en er zit een klein gaatje aan de bovenkant, waardoor er niet teveel product in één keer uitkomt.

Ik gebruik vaak waterproof make-up, dus ik wilde dat de remover ook dit zonder al te veel moeite zou verwijderen. Dit doet ie prima! Ik doe een beetje remover op een watje, hou het een paar seconden tegen mijn ogen aan en veeg dan de make-up weg. Ik moet wel meerdere keren met het watje over mijn oog als ik waterproof mascara op heb, maar dat vind ik geen probleem.

Het grootste pluspunt is wel dat ie geen vette laag achterlaat. Ik kan gewoon zien en de remover prikt ook niet.

Ik ben dus heel erg tevreden over de reiniger. Hij doet zijn werk erg goed. De gentle eye make-up remover is the koop bij douglas. Een full-size van 200 ml kost 9,95 en een mini van 50 ml kost 2,95.

Welke oog make-up remover gebruik jij?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog