Favorieten november 2015

Vandaag is alweer de laatste dag van november. Dat voelt toch een beetje gek, want voor je het weet is het sinterklaas, kerst en oud & nieuw. December vind ik altijd een hele leuke, maar ook wel drukke maand die echt voorbij vliegt. Maar we zijn gelukkig nog niet begonnen aan december. Vandaag laat ik je als afsluiter van november mijn favorieten van de afgelopen maand zien. Benieuwd?

Het eerste product in mijn favorieten lijstje is het basic palette van Douglas. Dit palette heeft me blij verrast en ik heb hem afgelopen maand echt veel gebruikt. Vooral de blush die in het palette zit is heel erg mooi. Hier kun je mijn review van het palette lezen en de swatches zien van de kleuren.

Sì van Giorgio Armani kan niet ontbreken in mijn favorieten. Sinds ik het parfum heb, heb ik hem vrijwel iedere dag gedragen. Ik vind de geur gewoon enorm lekker en ik vind het echt een groot pluspunt dat de geur lang blijft hangen. Ja, dit is echt een groot favoriet van mij. Hier kun je mijn review lezen van deze geur.

Ook de douche foam van Kneipp hoort in dit lijstje thuis. Dit product heeft een hele lekkere en aangename geur en werkt erg fijn. Ik vind het gewoon echt een fijn product voor onder de douche.

Afgelopen maand had ik ineens echt last van droge lippen. Op een gegeven moment was het zelf zo dat ze gewoon pijnlijk werden doordat ze zo droog waren. Mijn Carmex lippenbalsem is toen echt mijn redding geweest. Dit goedje zorgde ervoor dat mijn lippen weer heerlijk zacht werden en niet meer pijnlijk waren.

Deze maand heb ik veel lipproducten in mijn favorieten staan, omdat ik een paar hele fijne heb ontdekt. Zo ook de lipsticks van Kiko. Ik heb een smart lipstick in een donkere, berry tint en een ultra glossy stylo lipstick in een rode/roze tint. Beide lipsticks vind ik echt heel erg fijn en daarom heb ik ze afgelopen maand veel gebruikt. Hier kun je de review lezen van de smart lipstick en hier die van de ultra glossy stylo.

Last but not least wil ik je deze soft matt lipbalm van Hema laten zien. Deze reviewde ik begin deze maand en sindsdien ben ik fan. Deze lipbalm werkt heel fijn, zit lekker op je lippen en heeft een prachtige kleur. Vooral kleur 02 heb ik afgelopen maand vaak gepakt. Hier kun je mijn swatch en review zien van dit product.

Wat zijn jouw favorieten van de maand november?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog