Opgemaakt november 2015

Vandaag is de eerste dag van de maand december. Ik ben heel erg benieuwd wat december voor me in petto heeft (alsjeblieft niet té veel regen en kou) en hoe het nieuwe jaar gaat beginnen. Net zoals iedere maand wil ik je deze eerste dag van de maand mijn opgemaakte producten laten zien van de afgelopen maand. Vandaag zijn dit de producten die ik opgemaakt heb in november. Benieuwd?

Als eerste heb ik twee flessen van de gentle eye make-up remover van Douglas opgemaakt. Een full-size fles ie in de badkamer stond en een kleine die op mijn slaapkamer stond. Ik gebruik dit product iedere avond om mijn oogmake-up mee te verwijderen. Het kleine flesje stond op mijn slaapkamer omdat ik deze gebruikte om eyeliner-foutjes te corrigeren. Ik vind het een heel fijn product en heb alweer een back-up klaar staan. Hier kun je mijn review lezen van deze eye make-up remover.

Ook heb ik deze maand twee producten van Yves Rocher opgemaakt. Als eerste de hydra végétal dagcrème die ik iedere dag gebruik. Ook voor dit product geldt dat ik nog een back-up heb staan om te gebruiken. Ik kan bijna niet meer zonder dagcrème. Deze dagcrème werkt voor mij heel fijn en is niet prijzig. Hier kun je mijn review lezen.

Tijdens het douchen scrub ik regelmatig mijn gezicht. Een tijdje terug gebruikte ik hier de sebo specific scrub van Yves Rocher voor. Ik gebruikte hem alleen in de zomer, omdat ie in de winter mijn huid nog wel eens droog achter liet. Ik vond het dan ook geen hele fijne scrub. Er zit nog een heel klein beetje in de tube, maar dat is niet meer goed. Vandaar dat ik hem weg doe.

Als laatste heb ik een parfum opgemaakt: Candy van Prada. Stiekem baal ik hier wel een beetje van, omdat ik deze geur echt heel lekker vond. Er zat al een tijdje een bodempje in het flesje, omdat ik hem maar niet op wilde maken. Afgelopen maand heb ik hem nog een paar keer kunnen gebruiken, maar toen was ie helaas helemaal op. Ik heb Candy met veel plezier gedragen, omdat het echt een hele lekkere geur was.

Wat heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

4 comments

  • Wat een hoop fijne producten heb je opgemaakt. Kan mij voorstellen dat je het heel erg jammer vindt dat je Prada parfum nu op is. Doet mij ook altijd een beetje pijn n het hart als een van mijn favo geuren op gaat. Maar, wel weer een goede reden om een nieuwe geur aan te schaffen!

  • Candy van Prada lijkt mij lekker. Ik zou ook balen als het op is. Een van mijn favoriete producten is ook op. Gelukkig heb ik nog genoeg vervangers. Ik beloof mijzelf eerst alles op te maken voordat ik iets nieuws koop. Dat je twee flessen van de gentle eye make-up remover van Douglas opmaakt, zegt genoeg hoeveel je houdt van het opmaken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog