Catrice – it pieces collectie

Zoals ik al eerder aangaf zijn Catrice en Essence grote favorieten van mij als het gaat om budget make-up. Catrice en Essence krijgen ook steeds meer mooie en kwalitatief goede producten in hun assortiment en dat vind ik als beautyliefhebber heel erg leuk. Afgelopen week ontving ik een persbericht in mijn mailbox waar ik spontaan blij van werd. Highlighter is tegenwoordig enorm populair en dat is Catrice niet ontgaan. Vandaar dat er een paar prachtige highlighter producten in hun it pieces collectie zitten. Vandaag wil ik je een preview geven van deze collectie. Benieuwd?

Eye’Matic Eyepowder Pen – 3,99
Als eerste een nieuw product waar ik erg benieuwd naar ben: de eye’matic eyepowder pen. Met deze pen heb je geen kwast meer nodig om je oogschaduw aan te brengen. Door het sponsje kun je heel makkelijk en precies je oogschaduw aanbrengen. Het product zelf heeft een creamy, poederige textuur en is verkrijgbaar in drie glanzende varianten: 010 West White Story, 020 Hotel Pearlafornia en 060 Lavender Mc Queen.

Highlighting Eyeshadow – 2,89
Dat Catrice de highlighter-trend ook heeft opgepakt, wordt gelijk duidelijk als ik deze prachtige oogschaduws zie. Deze oogschaduws zijn ware lichtvangers en creëren subtiele highlights op het ooglid, de binnenste ooghoek of direct onder je wenkbrauw. De textuur is romig en daardoor gemakkelijk te gebruiken. De highlighting eyeshadow is verkrijgbaar in 010 Turn The High Lights on! en 020 Rosefeller Center.

High Glow Mineral Highlighting Powder – 4,99
Deze gebakken highlighter-poeder bevat mineralen en ultrafijne lichtreflecterende pigmenten. De zachte textuur biedt een subtiele dekking en je kunt de poeder gebruiken voor een complete glow of wat accenten.

Blush Artist Shading Palette – 4,59
Naar dit product ben ik zelf het meest benieuwd: het blush artist schading palette. Dit palette bevat drie harmonieuze, rozenhout-achtige kleuren. De fijne poedertextuur is langhoudend en mengt perfect met als resultaat prachtige contouren. Dit palette is verkrijgbaar in één variant namelijk 030 Rock’n’rose.

Glam & Doll False Lashes Mascara – 3,99
Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de Glam & Doll collectie. Deze mascara heeft een gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper bedekt met slechts één streek en van de wortel tot het uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten.

Ultimate Nail Lacquer – 2,99
Ook zitten er weer wat mooie nagellakjes in deze collectie. Deze nieuwe nail lacquers zorgen voor professionele dekking, heldere tinten met een hoogglans finish die extra lang houden. De nagellak heeft een precisiekwastje waardoor aanbrengen makkelijk is. Er zijn vier verschillende tinten verkrijgbaar in deze collectie: 106 SUNdra, 107 Robinson Coralsoe, 113 You R on my mint en 117 Mauve to the beat.

De collectie is vanaf half maart 2016 verkrijgbaar. Ik ben in ieder geval al erg benieuwd naar alle mooie producten. Het is me alleen niet helemaal duidelijk of deze producten limited edition zijn of dat ze ook worden opgenomen in het vaste assortiment. Het persbericht wat ik kreeg suggereert dat deze producten blijvend zijn, terwijl er op de Nederlandse Catrice site staat dat de producten van half maart tot half april 2016 verkrijgbaar zijn en dus limited zijn. Daar kan ik dus helaas (nog) niets over zeggen.

Naar welke producten uit deze collectie ben jij benieuwd?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog