10x last minute surprise ideetjes

Morgen is het alweer 5 december, pakjesavond. De tijd dat ik echt bij de deur zat te luisteren en te wachten is al een tijdje voorbij, maar dat betekent niet dat ik Sinterklaas niet meer vier. Ieder jaar trek ik met mijn familie lootjes en maken we een gekke surprise en een leuk gedichtje voor elkaar. Zo ook dit jaar, maar toch is het een beetje anders. Ik had alleen in het weekend tijd om aan mijn surprise te werken, omdat ik op mijn studentenkamer geen spullen hiervoor had en geen zin had om de surprise steeds mee te nemen. Ik heb daarom echt even na moeten denken over wat ik wilde maken. Het moest immers niet te moeilijk, maar wel leuk zijn. Misschien herken je dit probleem en moet je nu nog last minute een surprise in elkaar zetten. Vandaag wil ik je daar een beetje bij helpen door je 10 opties te geven voor een simpele, maar leuke surprise. Benieuwd?

 1. Nagellak
  Dit is een van de makkelijkste of in ieder geval de snelste uit dit rijtje. Pak een oude schoenendoos en pak deze in met een mooie kleur (egaal) inpakpapier. Plak er een leuk logo op, of maak deze zelf als je wat meer tijd hebt. Last but not least maak je de dop van het flesje van karton of papier en klaar ben je.
 2. Het boek van Sinterklaas
  Deze klassieker is ook niet te moeilijk om te maken. Pak een oude doos en geef deze een rode kaft met in het midden een geel kruis. That’s it!
 3. Vogue
  Als je iemand heel goed kent en veel gekke foto’s van diegene hebt, is het misschien een leuk idee om een Vogue voor diegene te maken. Maak in een fotobewerkingsprogramma een leuke collage van de meest gekke foto’s en zet hier de prijzen van de kledingstukken bij, alsof het gaat om een echt fashionmagazine. Plak het tijdschrift op een schoenendoos waar de cadeautjes in zitten en je surprise is klaar.
 4. Taartpunt
  Als je voor iemand een surprise moet maken die fan is van taart, kun je een taartpunt maken om de cadeautjes in te doen. Versier hem een beetje en that’s it.
 5. Reep chocolade
  Nog een makkelijke: een reep chocolade. Je kunt hem zonder wikkel maken, maar ook met wikkel. Het is maar net wat je leuk vindt.
 6. Lipstick
  Voor een echte beauty liefhebber kun je een lipstick maken. Het enige wat je nodig hebt is zwart en gekleurd papier.
 7. Instagram logo
  Heb je iemand die veel gebruik maakt van instagram, maak dan het logo na op een oude vierkanten doos. Als je echt weinig tijd hebt, kun je het logo ook groot printen en deze op de voorkant plakken.
 8. Konijn
  Van een vierkanten doos kun je allerlei dieren maken. Maak bijvoorbeeld een konijn met schattige oogjes, uitstekende voetjes en hele lange oren. Leuk én makkelijk.
 9. Iphone
  Van een oude schoenendoos kun je ook een Iphone maken. Print de icoontjes voor apps uit en maak een leuke achtergrond.
 10. Minion
  Last but not least mijn favoriet. Maak een minion voor iemand! Super easy, want je kunt gewoon een minion maken in de vorm van een schoenendoos. Plak er een blauw broekje op en teken de ogen op de gele doos en je bent klaar!

Moet jij dit jaar een surprise maken?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog