H&M – gezichtsmaskers

H&M - gezichtsmaskers review

H&M is een winkel waar ik graag kom. Hoewel ik de ene keer maatje XS heb en de andere keer zelfs een L nog te strak zit, koop ik er wel regelmatig leuke dingetjes. Ik wist dat H&M ook make-up verkocht, maar in de kleine filialen waar ik vaak shopte, was hier niet zo veel van terug te zien. Toen ik ineens een afdeling vol make-up tegenkwam in een groter filiaal, wist ik dan ook niet zo goed waar ik moest kijken. Mijn oog viel eigenlijk al snel op een schap met allemaal maskertjes. Deze vond ik er erg leuk uitzien, dus ik besloot er twee te proberen. Vandaag wil ik je mijn mening geven over de twee maskertjes die ik uitkoos. Benieuwd?

Waar ik in eerste instantie voor viel, was de verpakking. De meeste maskertjes zitten in een tube, grote pot of een plastic zakje. De maskertjes van H&M zaten in een mini plastic bakje met een kartonnetje eromheen waar alle informatie op staat. Ieder maskertje heeft eenzelfde kartonnetje, wel met andere tekst natuurlijk, maar ieder maskertje heeft wel zijn eigen kleur. Leuk! Ik koos voor een groene: charcoal and volcanic soil en een grijze: cucumber and aloe.

Het eerste maskertje wat ik probeerde was de groene. Deze heet charcoal and volcanic soil. Dit masker is op basis van houtskool en zou op natuurlijke wijze de poriën reinigen. Hierdoor voelt de huid fris en schoon aan. Volgens H&M zou dit masker geschikt zijn voor een onzuivere huid.

Hoewel het potje groen is, was het masker zelf zwart. Hoewel dit logisch is als je naar de naam kijkt, had ik dit toch niet helemaal verwacht. Het masker bracht gemakkelijk aan en dekte volledig. Mijn gezicht was dus echt zwart. Het masker droogde helemaal op en ik moest het er met lauwwarm water afwassen. Nadat ik dit masker had gebruikt, voelde mijn huid zacht aan. Ook had ik het idee dat mijn oneffenheden en poriën minder opvallend waren.

Het tweede masker wat ik probeerde was cucumber and aloe. Dit masker zit in een grijs potje. Dit masker zou een mild peel-off maskertje zijn met (hoe kan het ook anders) komkommer en aloë. Het masker zou vuil verwijderen zodat de huid weer fris en schoon aanvoelt. Volgens H&M is dit masker geschikt voor een vermoeide huid.

Net als bij het andere masker, had dit masker een andere kleur dan ik had verwacht. Dit masker was namelijk groen. Jelly en groen. Dit masker bracht daardoor iets lastiger aan, omdat het erg aan elkaar plakte. Toen het masker eenmaal op mijn gezicht zat, leek het net alsof ik groene gel over mijn gezicht gesmeerd had. Het masker droogde helemaal op en ik kreeg het grootste deel gemakkelijk van mijn gezicht af. Wel bleven er op sommige plekjes een paar stukjes jelly achter, die ik er vervolgens met water gemakkelijk af kreeg. Na dit masker voelde mijn huid echt fris en schoon aan.

Conclusie

Wat ik zo fijn vind aan de verpakking van deze maskers is dat het veel makkelijker werkt. Vaak heb ik ruzie met die zakjes omdat ik ze niet open krijg en wanneer ik ze open heb er te veel in een keer uitkomt. Dat is altijd knoeien. Met deze bakjes heb ik daar geen last van. Je trekt het lipje er makkelijk vanaf en haalt met je vingers gewoon het masker eruit.

Ik vind de maskertjes van H&M erg leuk. De verpakking is schattig en handig. De maskertjes werken beide ook prima. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en ziet deze er goed uit. De maskertjes kosten 2,99 per stuk. Dat is niet erg goedkoop voor een masker, maar ook niet heel duur.

Heb jij wel eens een maskertje van H&m gebruikt?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog