Moody monday #35

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 35 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Burgertrutjes – besparen op je boodschappen tips & tricks
Als je een beetje bewust boodschappen doet, kun je erg veel besparen. Omdat ik zelf op kamers woon, ben ik daar regelmatig mee bezig. Deze tips van Burgertrutjes komen dan ook erg goed van pas! Misschien heb jij ook nog wel iets aan deze tips!

Beauty-unboxing – Urban Decay Naked Ultimate Basics
Mijn naked 2 palette van Urban Decay is prachtig. Op mijn wishlist staat dan ook nog een naked palette. Het Ultimate Basics palette vind ik er prachtig uitzien, ja deze staat zeker hoog op mijn wishlist! Jamey maakte een prachtige review van dit palette die zeker de moeite waard is om even te bekijken.

Iris praat – NYX taupe blush oud versus nieuw
NYX taupe is een van mijn favoriete bronzers! Ik baalde dan ook toen deze uit het assortiment ging. Gelukkig is er een nieuwe variant voor in de plaats gekomen, maar of die hetzelfde was, wist ik eigenlijk niet. Iris heeft beide producten naast elkaar gelegd en ik moet zeggen dat ze gelukkig wel op elkaar lijken. Als je NYX taupe nog niet kent, neem dan zeker even een kijkje, want dit is een prachtige bronzer tint voor lichte huidjes!

The beautyboulevard – zijn grote of kleine blogs beter om te adverteren?
Mijn blog is nog steeds bezig met groeien, waardoor ik ook steeds meer in contact kom met bedrijven. Hoe dat allemaal verloopt vind ik erg interessant. Ook dit artikel van Celine vond ik erg interessant om te lezen. Hoewel ik zelf nog geen mega blog ben, denk ik dat ook de kleine blogs enorme potentie hebben voor bedrijven.

Wat is jouw favoriete bronzer?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog