Kiehl’s – Glow Formula Skin Hydrator review

Kiehl's glow formula skin hydrator review

De toestand van mijn huid? Op dit moment niet zo best. Door 2x vliegen in korte tijd én mijn geminimaliseerde skincare routine op vakantie, kan mijn huid wel wat extra verzorging gebruiken. Gelukkig lag die nodige hydratatie boost op me te wachten toen ik thuis kwam uit Amerika. Van Kiehl’s ontving ik namelijk de Glow Formula Skin Hydrator. Een product wat ik gelijk kon testen en waar mijn huid me dankbaar voor was. Vandaag, een paar weken later, wil ik je mijn mening geven over deze hydratatie boost met granaatappel. Benieuwd?

kiehl's skincare review a beauty day

Allereerst de verpakking: het flesje is knalrood, wat ik echt heel leuk vind. Rood vind ik een hele gave kleur én zo valt het flesje lekker op tussen al je andere skincare producten. Ik vind het echt een pluspunt dat de crème in een flesje zit, in plaats van een potje. Dit werkt hygiënischer en daarnaast zorgt dat er ook voor dat de crème langer zijn werkzame stoffen behoud. Fijn!

Kiehl's glanzende moisturizer review

Volgens Kiehl’s hydrateert deze moisturizer de huid en zorgt het er tegelijkertijd voor dat de huid een subtiele, maar prachtige glans krijgt. Dit product zou de uitstraling van je huid verbeteren én deze beschermen tegen antioxidanten. De moisturizer is verrijkt met granaatappel extract en lichtgevende mineralen. 95% van de ingrediënten is natuurlijk en het product zou geschikt zijn voor ieder huidtype. Sounds good!

Kiehl's nieuwe moisturizer

Kiehl's review glow formula

Toen ik het product op mijn hand uitprobeerde, schrok ik in eerste instantie van de kleur die de crème heeft. Gelukkig lijkt de crème alleen maar heel donker, maar is hij dit niet. De crème verdeelt heel egaal en er blijft van de bruine kleur alleen een warme glans over, zoals je hierboven op mijn hand kunt zien. Dit product is dus ook zeker geschikt voor de lichte huidjes onder ons. Jeej! De geur van het product is lekker fris en fruitig. De granaatappel ruik ik lichtjes terug.

Deze hydrator van Kiehl’s was precies wat mijn huid nodig had na mijn vakanties. Mijn huid was droger dan normaal en ziet er nu, dankzij deze hydratatie boost, weer goed uit. Mijn droge plekjes zijn weg en mijn huid voelt zachter aan. Ook vind ik de crème op het moment zelf een heel mooi effect geven. De glans zorgt ervoor dat je een gezonde glow krijgt en ook als basis onder je foundation vind ik het effect mooi.

Kiehl's review glow formula

Conclusie

Misschien raad je het al, maar ik ben fan van de Glow Formula Skin Hydrator van Kiehl’s. Dit is een product wat je dagelijks kunt gebruiken als hydratatie boost en als mooie basis voor onder je make-up. Mocht je nou heel nieuwsgierig zijn geworden naar deze hydrator? Hij is helaas nog niet verkrijgbaar. De Engelse website vertelt me dat hij daar vanaf vandaag verkrijgbaar zou zijn. Het lijkt me dat het dan ook niet meer lang duurt voordat hij in Nederland en België beschikbaar is.

Welk product gebruik jij als jouw huid een oppepper kan gebruiken?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog