Make Up Factory – Tailored Lashes review

make up factory tailored lashes review

Mijn wimpers zijn van zichzelf aardig lang, dus met de juiste mascara vind ik het resultaat vaak best mooi. Ik ben daardoor ook niet zo iemand die dagelijks nepwimpers draag. Gewoon omdat ik dat bij mezelf niet zo nodig vind. En eerlijk? Ik ben ook gewoon te lui om ze iedere dag aan te brengen, want nepwimpers aanbrengen is echt een skill. Eentje waar ik helaas nog niet zo handig in ben. Maar voor een feestje of andere bijzondere gelegenheid vind ik het wél heel leuk om uit te pakken met nepwimpers. Laatst ontving ik twee setjes van de Tailored Lashes van Make Up Factory om te testen. Ik probeerde ze uit en vandaag laat ik ze graag aan je zien. Benieuwd?

make up factory nepwimpers review

De verpakking van de wimpers is echt prachtig! De wimpers zitten in een kartonnen doosje wat magnetisch sluit. De doosjes zijn roze met zwarte details en hebben een plastic venstertje waardoor je de wimper kunt zien. Ook staat er op de verpakking duidelijk aangegeven hoe je de wimpers moet aanbrengen, fijn! Dus ja, ik ben fan van deze verpakking.

Volgens Make Up Factory zijn deze nepwimpers geschikt voor iedere oogvorm. De Tailored Lashes zijn namelijk ontworpen per oogvorm, waardoor er voor iedereen wel een match tussen de 12 soorten zit. Door de hoge kwaliteit van de wimpers zijn ze ook meerdere keren te gebruiken. Dat klinkt goed! Ik merk namelijk dat veel van de ‘standaard’ wimpers die ik getest heb, nooit helemaal mooi bij mijn oogvorm passen. Hopelijk is dat nu anders!

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe mijn wimpers er normaal gesproken uitzien. Hierboven zie je dus mijn wimpers met niets erop.

make up factory nepwimpers ervaring

Het eerste setje wimpers wat ik ontving is ook gelijk de natuurlijkste. Dit is de variant voor close set eyes. Hierboven zie je hoe hij er bij mij uitziet. Dit effect vind ik erg mooi! Ik hou er wel van dat het er natuurlijk uitziet, maar wel net dat extraatje geeft wat je van jezelf niet hebt.

nepwimpers make up factory a beauty day

Naast de natuurlijke variant, ontving ik ook de Wide Set Eyes lashes. Deze zijn een stuk heftiger dan de vorige. Persoonlijk vind ik ze net iets too much, maar ik zou dit wel kunnen dragen naar een feestje.

Het voordeel van deze wimpers vind ik vooral dat je ze in de juiste vorm kunt ‘buigen’. Zijn de wimpers net iets te bol voor je? Dan kun je het randje net wat platter maken. Hierdoor passen ze perfect op de vorm van jouw oog. Daarnaast is de kwaliteit van de wimpers ook gewoon goed. De wimpers voelen stevig aan en zien er écht natuurlijk uit. Ook zitten ze prettig op je huid.

make up factory nepwimpers look

Conclusie

Ik vind de tailored lashes van Make Up Factory erg mooi en kwalitatief fijn. Vooral het setje voor Close Set Eyes vind ik heel mooi. Hoewel ik niet iemand ben die vaak nepwimpers draagt, vind ik het wel fijn om een mooi setje te hebben voor die ene speciale gelegenheid. Dat heb ik nu zeker met deze mooie wimpers. Dus laat dat feestje maar komen! De Tailored Lashes van Make Up Factory kosten €19,95 per setje. Bij ieder setje zit ook een kleine tube lijm.

Draag jij vaak nepwimpers?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog