kiehl's vital skin strengthening super serum

Kiehl’s Vital Skin Strengthening Super Serum

Mijn allereerste skincare product wat ik vervolgens jaren gebruikte? Een dagcrème van het merk Sans Soucis. Ik weet nog dat ik heel blij was met deze crème en hem trouw iedere dag smeerde. Pas jaren later leerde ik van het bestaan van serums af. Ik hou van vloeibare skincare producten. Ze werken vaak erg fijn voor mijn droge huid én verstoppen mijn poriën zo min mogelijk. Ideaal! Laatst testte ik weer een nieuw serum uit: het Vital Skin Strengthening Super Serum van Kiehl’s. Vandaag vertel ik je alles wat je moet weten over dit serum!

Kiehl's serum

Ik vind de verpakkingen van Kiehl’s altijd erg mooi. Ze geven me dat apotheek-achtige gevoel, maar tegelijkertijd zijn de potjes ook erg chique. Dit flesje is gemaakt van knalrood glas en heeft een handig pompje.

Kiehl’s super serum

Volgens Kiehl’s zou het gebruik van dit super serum de huid onmiddellijk gladder maken en soepeler laten aanvoelen. Je huidtextuur en teint zouden  na verloop van tijd verbeteren en er gezonder uitzien. De formule bevat vochtvasthoudend hyaluronzuur. Dit hydrateert de huid waardoor haar weerstand op peil blijft. Veel gebruikers vonden dat hun huid na 2 weken al steviger aanvoelde en beter bestand was tegen dagelijkse stressfactoren. Dit product is geschikt voor alle huidtypen.

Kiehl's super serum

Wat me als eerste opviel, was de textuur van dit serum. Ik had verwacht dat het doorzichtig zou zijn, maar dat is niet het geval. Het serum is heel vloeibaar en waterig en heeft een melkachtige kleur. De geur van het super serum is redelijk kruidig, maar tegelijkertijd ook fris.

Zodra ik het product op mijn huid smeer, merk ik dat het direct wordt opgenomen. Fijn! Ik hou van producten die lekker snel intrekken. Nadat het product is ingetrokken, voelt mijn huid gevoed en soepel aan. Dit soort serums vind ik heerlijk in gebruik. Dit super serum zorgt ervoor dat mijn huid minder droog is en er gezond uitziet.

Kiehl's serum review

Conclusie

Ik vind het Vital Skin Strengthening Super Serum een leuke toevoeging aan het skincare assortiment van Kiehl’s. Het is een heerlijk licht serum wat mijn huid goed voed en ervoor zorgt dat mijn huid soepel aanvoelt. Daarnaast ziet mijn huid er ook gezond uit na gebruik. Het super serum kost €55,- voor 30 ml. Dat vind ik zelf erg aan de prijs. 

Vind jij serums ook zo fijn?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog