spelletjes voor 2 personen

De leukste spelletjes voor 2 personen

De zomervakantie die voor de deur staat, zal voor veel mensen anders zijn dan normaal. Heel anders. Door corona zullen veel mensen helemaal niet op vakantie gaan of vakantie in eigen land vieren. Ikzelf merk ook dat ik gewoon vaker thuis zit en het hier gezellig probeer te maken. Een van de dingen die ik altijd heel gezellig vind om te doen tijdens de vakantie: spelletjes! En laat je die nou ook gewoon thuis kunnen spelen. Vandaag wil ik daarom de leukste spelletjes met je delen voor 2 personen, zodat je er thuis een hele gezellige middag/avond van kan maken. Let the games begin!

Qwixx

Een van de leukste spelletjes voor 2 personen die ik dit jaar heb ontdekt: Qwixx! Dit dobbelspel is lekker makkelijk, waardoor je snel kunt beginnen. Toch is ieder potje weer anders, omdat je echt geluk moet hebben en op moet letten om te kunnen winnen. Je kunt Qwixx ook met meerdere mensen spelen, maar met z’n tweeën is het ook erg gezellig.

Exploding kittens

Een van mijn favoriete spelletjes? Exploding Kittens. Als kattenliefhebber moest ik dit spel natuurlijk proberen en sindsdien ben ik om. Wat een leuk spel is dit! Het spel is erg leuk om met z’n tweeën te spelen, maar kan met meerdere spelers gespeeld worden. Het doel van Exploding kittens is heel simpel: zorgen dat jij niet degene bent die explodeert. Klinkt leuk toch?

Wie ben ik

Een spelletje wat je kunt spelen zonder geld uit te geven? Wie ben ik! En yes, dit kan ook met 2 personen. Kies een persoon voor de andere speler en laat hem/haar net zo lang vragen stellen totdat hij/zij weet wie hij/zij is. Dit is een spelletje wat ik ideaal vind om te spelen op vakantie als je lekker zit te borrelen of in de auto zit om de tijd te vullen. Dit spel kan ook heel grappig zijn als je elkaar goed kent!

Machi Koro

Een spel wat ik zelf nog niet zo vaak gespeeld heb, maar wel erg leuk is: Machi Koro. Bij dit spel moet je meer over je tactiek nadenken dan bij de andere spelletjes die ik benoem. Dit is dus echt een spel waar je even goed voor moet gaan zitten.

UNO

Een klassieker die niet kan ontbreken in dit lijstje: UNO! Dit spel is geschikt voor de hele familie, maar ook prima met z’n tweeën te spelen. Ook dit spel is snel te spelen omdat het niet te moeilijk is, maar wel iedere keer weer anders.

Op zoek naar leuke dingen om thuis te kunnen doen? Ik schreef eerder dit jaar al een blogpost met 50 dingen die je tijdens quarantaine kunt doen. Deze lijst staat vol leuke dingen om deze zomervakantie thuis te doen.

Welke spelletjes voor 2 personen vind jij leuk om te spelen?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog