maybelline superstay matte ink pink edition

Maybelline Superstay Matte Ink Pink Edition

Al sinds 2017 ben ik groot fan van de Superstay Matte Ink Liquid Lipsticks van Maybelline. Waarom? Omdat deze liquid lipsticks echt als een huis blijven zitten. Ik doe ze ’s ochtends op en wat ik overdag ook doe of eet, aan het eind van de dag zitten ze er nog. In de jaren die op mijn ontdekking volgden, heb ik nog steeds geen betere liquid lipstick gevonden. En dat zegt wat! Toen ik afgelopen maand zag dat Maybelline nieuwe kleuren aan haar Superstay assortiment had toegevoegd, twijfelde ik geen moment en besloot ik ze allemaal te proberen. De Pink Edition, zoals de toevoeging aan de Superstay Matte Ink lijn van Maybelline heet, bevat in totaal 6 tinten. Naar mijn weten zijn 4 daarvan op dit moment verkrijgbaar in Nederland. vandaag review en swatch ik ze voor je!

maybelline superstay matte ink pink edition

Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipstick

Volgens Maybelline zouden deze long-lasting liquid lipsticks tot wel 16 uur blijven zitten. Normaal gesproken vind ik zo’n claim altijd overdreven en halen mijn lipsticks die beloofde uren nooit, maar dat is niet het geval met de Superstay Matte Ink lipsticks. Deze lipsticks blijven écht 16 uur lang zitten en misschien wel langer als het moet. Ga je een dagje naar een festival en eet je daar een pizza of friet, ga je onbeperkt sushi eten of ga je gewoon een lange werkdag tegemoet? Draag deze lipstick en je weet zeker dat je hem niet bij hoeft te werken. De Maybelline Superstay Matte Ink Pink Edition bevat maar liefst 6 kleuren. Vier daarvan laat ik je hieronder zien.

maybelline 180 revolutionary swatch

De lichtste tint uit het rijtje is 180 Revolutionary. Revolutionary is een lichtroze kleur met een koele ondertoon. Hij doet me een beetje denken aan Mehr van MAC.

maybelline superstay matte ink 155 savant swatch

155 Savant is de felste tint van de vier. Dit is echt een felle donkerroze, bijna frambooskleurige tint.

maybelline superstay matte ink 165 successful swatch

165 Successful heeft een duidelijke paarse ondertoon. Je ziet wel dat het een roze tint is, maar ik zou hem zelf bijna als lila omschrijven. Een hele gave tint vind ik zelf!

maybelline superstay matte ink 170 initiator swatch

Mijn persoonlijke favoriet uit de Pink Edition is toch wel 170 initiator. Deze tint is iets warmer dan de rest, maar is nog steeds wel roze.

Alle vier de tinten dekken super goed en zijn makkelijke egaal aan te brengen. Zoals ik dus al vertelde: nadat deze liquid lipsticks opgedroogd zijn, blijven ze op hun plek. Ook geven ze niet af en zitten ze fijn op mijn lippen. Ik vind het heerlijk dat ik me door de dag heen niet druk hoef te maken of dat mijn lipstick nog wel goed zit. Het blijven natuurlijk wel liquid lipsticks. Dus hoewel mijn lippen niet droog aanvoelen tijdens het dragen, breng ik na het verwijderen van deze lipsticks altijd een lippenbalsem aan om mijn lippen te voeden na zo’n lange dag.

maybelline superstay matte ink review

Conclusie

Ik ben nog steeds groot fan van deze liquid lipsticks en vind de Pink Edition een hele leuke toevoeging aan de Maybelline Superstay Matte Ink liquid lipsticks lijn. Ik hou van roze lipkleuren en dit soort kleuren miste ik in het eerdere assortiment. Dit zijn namelijk allemaal kleuren die ik op dagelijkse basis zou kunnen dragen. De Maybelline Superstay Matte Ink Liquid Lipsticks kosten €13,99 per stuk. Tip: ik koop ze zelf altijd als ze in de aanbieding zijn. Benieuwd naar alle andere kleuren? Die liet ik je al in een eerdere blogpost zien.

Vind jij het belangrijk dat een lipstick goed blijft zitten?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog