Kiehl’s – Ultra Facial Cream Autism Speaks

kiehl's gezichtscrème review

Rond deze tijd van het jaar worden de dagen langzaam korter, het wordt kouder én je huid heeft meer verzorging nodig. In het najaar is een goede gezichtscrème voor mij echt een must. Anders loop ik rond met een droge, gebarsten huid. Niet fijn en ook totaal niet charmant. Mijn najaars-gezichtscrème moet mijn huid dus goed voeden maar zonder deze vettig te maken. Laatst kreeg ik de Ultra Facial Cream van Kiehl’s binnen om te testen. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

Ik ken Kiehl’s van de hele strakke, minimalistische, apotheek-achtige verpakkingen. Toen ik deze crème binnen kreeg, had ik dan ook niet verwacht dat hij zo kleurrijk zou zijn. Toch vind ik het wel wat hebben, al die kleurtjes! Dit is de limited edition Ultra Facial Cream in partnership with Autism Speaks. Het is de gewone Ultra Facial Cream, maar dan in een speciaal jasje voor het goede doel. Een mooie huid én het goede doel steunen? Win-win toch?

Volgens Kiehl’s helpt de Ultra Facial Cream het natuurlijk vochtverlies van de huid te beperken en hydrateert hij de huid gedurende de hele dag. Deze crème zou ervoor zorgen dat je een gladde, zachte en gezond ogende huid krijgt. Kijk, dat is precies wat ik nodig heb in het najaar.

Met deze samenwerking tussen Kiehl’s en Autism Speaks wordt er gestreefd naar meer bewustwording van de grootste vereniging voor Autisme wereldwijd: Autism Speaks. Naast het bewustzijn rond autisme vergroten, zet deze campagne zich in om de toekomst van kinderen met autisme te veranderen. Autisme is niet iets waarmee ik dagelijks te maken heb, maar ik vind het wel heel goed dat er steeds meer aandacht voor wordt gevraagd en ook komt.

Naast dat de crème een goed doel steunt, ben ik erg benieuwd naar de werking. De crème is erg vol, maar smeert gemakkelijk uit. Je hebt per keer maar een klein beetje nodig. De crème trekt redelijk snel in en na het aanbrengen voelt mijn huid zacht en gevoed aan. Ook gedurende de dag merk ik dat mijn huid gehydrateerd is. Ik heb minder last van droge plekjes. Wel denk ik dat deze crème echt geschikt is voor een droge/gecombineerde huid. Als je een vettige huid hebt, zou ik deze crème niet zo snel aanraden. Maar voor mijn huid, die in de winter echt droog kan zijn, is hij top!

Conclusie

Ik vind deze Ultra Facial Cream van Kiehl’s erg fijn. De crème werkt fijn en voedt mijn huid, maar dat niet alleen. Met deze crème steun je ook nog eens het goede doel. Ik vind het een mooi initiatief dat een merk als Kiehl’s op deze manier het goede doel steunt. Een pot van deze limited edition crème kost €52,00 voor 125 ml. Dit betreft wel een limited edition, dus als je toch de crème wilt proberen, is hij ook nog verkrijgbaar in de originele verpakking. Deze kun je kopen in drie verschillende groottes: 28 ml voor €18,00, 50 ml voor €26,50 en 125 ml voor €52,00.

Wat vind jij ervan als een merk samenwerkt met een goed doel?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

  • Altijd fijn als een merk zich inzet voor een goed doel.
    Niet alleen vanwege de opbrengst ervan maar je word bewust gemaakt van bepaalde dingen die spelen waar je normaal gesproken eigenlijk niet bij stil staat.
    Kiehl’s is een super fijn merk zowiezo, maar de verpakking is deze x zo leuk gedaan, alleen daarom zou ik deze pot al op m’n badkamer plankje willen zien staan 🙂

    • Precies! Op deze manier wordt je hier echt van bewust gemaakt. Heel goed van Kiehl’s! Ook erg slim dat ze dit met een dagcrème doen, want die zie je iedere dag 😉

  • Ik vind het echt een onwijs goed initiatief! Dat maakt een merk als Kiehls dan ook gelijk een stuk toffer voor mij. Verder lijkt het me ook een heel fijn product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog