Moody monday #53 + blogschema update

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 53 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Ook deel ik aan het einde van deze post nog een korte blog-update. Benieuwd?

By Aranka – de verzorging van een droge huid in de winter
Hoewel het nog even duurt voordat het echt winter is, merk ik al aan mijn huid dat het kouder wordt. Mijn handen voelen droger aan en ook mijn benen zijn blij als ik ze een keertje extra insmeer na een warme douche. In de winter heeft je huid gewoon net wat meer aandacht nodig. Toen ik dit artikel van Aranka las, wist ik dan ook meteen dat ik deze met je wilde delen. Als je wilt weten hoe je je huid het beste kunt verzorgen in de winter, raad ik je zeker aan dit artikel te lezen.

Lovely Beauty Dreams – Shopping Saturday: de leukste winkelsteden in Nederland
Ik hou van winkelen. Even snel tussendoor, maar ook dagjes winkelen vind ik geweldig. Er zijn veel steden die ik zo langzamerhand op mijn duimpje ken, maar er zijn ook nog genoeg steden waar ik (te) weinig kom. Daphne maakte een lijstje van de, volgens haar, leukste winkelsteden in Nederland. Zo leuk! Als je dus nog op zoek bent naar een leuke winkelstad, check dan even haar blogpost.

The Pink perfectionist – Cent Pur Cent loose mineral highlighter
Een paar jaar geleden vond ik highlighter nog niet zo interessant. Nu kan ik niet meer zonder en kan ik enorm blij worden van een mooie highlighter. Amy schreef een review over een losse highlighter die ik nog helemaal niet kende. Wat is ie mooi! Als jij net als ik fan bent van highlighters, raad ik je zeker aan deze blogpost even te lezen.

Matte & Shimmer – hij is er: de LUSH winter- en kerstcollectie 2017
Hoewel ik limited editions van beauty merken altijd interessant vind, zijn er een paar collecties waar ik ieder jaar echt naar uitkijk. De najaarscollectie van LUSH is er daar eentje van. Mijn allereerste LUSH aankoop ooit was Christmas Eve uit hun kerstcollectie. Ook dit jaar was ik weer benieuwd naar welke leuke, nieuwe items erin zitten. Ik ga binnenkort ook zeker even langs de winkel om ze te bekijken!

Als laatste wil ik nog een kleine update aan je meegeven. Op dit moment staat er (vrijwel) iedere werkdag een blogpost voor je klaar. Doordat ik op dit moment full-time werk, merk ik dat het soms gewoon even te veel is en het niet altijd lukt. Omdat ik niet wil dat de kwaliteit van mijn blog gaat lijden onder het feit dat ik minder tijd heb, heb ik besloten mijn blogschema een klein beetje om te gooien. Vanaf nu zul je hier daarom om de dag een blogpost kunnen vinden. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag zal er een blog voor je klaar staan. Zo heb ik meer tijd om goede content te maken en jij meer tijd om het te lezen. Win-win toch?

Wat vind jij van om de dag bloggen?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog