Kneipp Goodbye Stress lijn

Voor wie de Kneipp Goodbye Stress lijn bedoelt is? Iedereen ervaart wel eens stress. De een wat meer en wat vaker dan de ander, maar ik ken niemand die nog nooit stress heeft gehad. Vooral tijdens mijn studie wist ik van tevoren wanneer er een stressvolle periode aankwam. Had ik een deadline of was het tentamen in zicht? Ja hoor, dan verhoogde mijn stresslevel. Hoewel ik het zeker probeerde te voorkomen door goed vooruit te werken, goed te leren of andere maatregelen te nemen; het hoort er ook gewoon een beetje bij.

Stress hoort er gewoon bij. Zo nu en dan stress ervaren, hoeft helemaal niet slecht te zijn. Maar heb jij altijd of te veel stress? Dan moet daar wel wat aan gedaan worden. Kneipp begrijpt dat wij allemaal stressvolle levens hebben en riep daarom de Goodbye Stress lijn in het leven. Vandaag laat ik alle producten uit deze lijn zien.

Kneipp Goodbye Stress

kneipp goodbye stress lijn douche gel

Kneipp Goodbye Stress douchegel

Het eerste product uit de Kneipp Goodbye Stress lijn is deze douchegel. Deze douchegel bevat een combinatie van watermunt en rozemarijn. De Douchegel is mild reinigend, hydraterend en de geur zet met de kracht van etherische oliën stress om in positieve energie. Deze douchegel is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. De fles is namelijk gemaakt van rPet 100% gerecycled en daarmee volledig recyclebaar. Ook de etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt.

Toen ik deze douchegel voor het eerst rook, kwam de geur me heel bekend voor. Door een van de dames van Kneipp werd me verteld dat dit voorheen de Clear Mind douchegel was. Een douchegel die ik enorm lekker vond en al helemaal heb opgemaakt! Ik schreef er destijds ook al een review over. De combinatie van watermunt en rozemarijn is een hele lekkere als je het mij vraagt.

kneipp goodbye stress lijn douche foam

Kneipp Goodbye Stress Douche Foam

Dezelfde geur maar dan in de vorm van een douche foam? Yes, please! Douche foams vind ik toch vaak wat specialer dan een douchegel. Ze zijn net wat luxer. Volgens Kneipp is dit product perfect voor jouw stressvrije Kneipp douchemoment. De opwekkende en verfrissende geur helpen je om een hectische dag achter je te laten.

Wat een lekker product is dit! De geur is geweldig en de foam schuimt als een gek. Mocht je fan zijn van douche foams, dan is dit iets voor jou.

Kneipp Goodbye Stress Badolie

In dezelfde lekkere, frisse geur heeft Kneipp ook een badolie uitgebracht. In combinatie met de voordelen van warm water, zorgt deze mix van etherische oliën voor rustgevend effect. Helaas heb ik zelf geen bad (meer), want anders zou ik mezelf helemaal onderdompelen in deze geur!

kneipp goodbye stress lijn geurkaars

Goodbye Stress geurkaars

Om de Goodbye Stress lijn compleet te maken, bracht Kneipp ook een bijbehorende geurkaars uit. Deze geurkaars is versterkt met de heerlijke, ontstressende geur die de andere producten ook hebben.

Vaak vind ik geurkaarsen too much of te chemisch. Gelukkig is dat niet het geval bij deze kaars. Deze kaars heeft dezelfde lekkere geur als alle producten en is niet té sterk. Wanneer ik deze kaars brand, ruikt mijn huiskamer subtiel naar deze lekkere en frisse geur. Yes, ook dit product is weer een topper!

kneipp goodbye stress lijn review

Conclusie

Je verwacht het misschien al: ik ben groot fan van de Goodbye Stress lijn van Kneipp. Niet alleen vind ik het idee heel leuk, want wie kan er nou geen ontstress momentje gebruiken, maar ook de producten zijn top. De geur is echt hemels, dus daar kan ik geen genoeg van krijgen. De douchegel kost €6,99 en de douche foam €8,49. De badolie haal je voor €9,99 in huis en de geurkaars kost €7,99. De producten zijn dus niet echt goedkoop, maar ook zeker niet extreem duur.

Kende jij deze lijn van Kneipp al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog