Kruidvat shoplog februari 2015

Afgelopen weekend heb ik weer wat make-up spulletjes geshopt. Soms mag dat van mezelf gewoon even. Mijn Essence poeder is bijna op, dus ik ging even een back-up halen. Tja, en om het dan bij één dingetje te laten… Kijk je mee welke dingetjes ik nog meer shopte bij Kruidvat?

Hier zie je alle spulletjes die ik kocht. Er waren verschillende acties bij kruidvat, waardoor ik eigenlijk alle producten met korting kon kopen. Zo was bij Essence en Catrice het tweede product voor de halve prijs en Maxfactor producten waren nu 10,- Scheelt toch weer wat!

Als eerste koos ik twee leuke kwastjes uit van Essence. Wat zien ze er schattig uit! Ze zien er ook echt goed uit en ik hoop ook dat ze dat zijn. Links zie je de concealer brush, deze kost 1,59. Daarnaast zie je de lip brush liggen. Ik heb wel een kwastje voor lipstick, maar ik zocht eigenlijk nog naar een fijnere en eentje die ik kan gebruiken als de andere vies is. Deze kost 1,39. Ook kocht ik een mascara van Essence. Ik had al zo veel goede verhalen gehoord over de lash princess mascara en besloot de nieuwe variant te kopen om deze eens te proberen. Deze mascara kost 3,39.  Mijn poeder is bijna op, dus ik kocht alvast een back-up van de all about matt! fixing compact powder van Essence Pff, wat een lange naam zeg. Deze transparante poeder kost 2,99.

Ik had al eerder dit soort matterende papiertjes van Catrice, maar deze zijn op. Catrice heeft ze vernieuwd, dus ik ben benieuwd of ze fijner of anders werken. Deze All Matt anti shine papers kosten 2,89. Ook kocht ik een blush van Catrice. Deze vond ik er heel mooi uitzien. Ik koos voor de kleur 010 I am nuts about you. Deze blush kostte me 3,99. Last but not least deze prachtige blush van Maxfactor. Ik heb eigenlijk vrij weinig producten van Maxfactor en daar moest maar eens verandering in komen. Ik koos voor de creme puff blush in de kleur 15 seductive pink. De naam vind ik een beetje gek, want het is helemaal geen créme blush. Deze blush kost normaal 12,99 en ik hoefde er nu maar 10,- voor te betalen.

Wat is jouw laatste beauty aankoop?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog