Lottie Londen – producten review

lottie londen producten review

Een tijdje terug zag ik bij Kruidvat een nieuw merk liggen: Lottie Londen. Ik had er al het een en ander over gelezen, maar ik kende het verder nog niet. Mijn nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat ik even bij het schap ging gluren. Omdat ik niet goed wist welk product ik wilde proberen, besloot ik later reviews op te zoeken en aan de hand daarvan terug gaan. Nog voordat ik dat had gedaan kreeg ik een heel leuk berichtje van Lottie Londen of ik wat van hun producten wilde testen. Maar natuurlijk! Ik kreeg een setje producten opgestuurd en vandaag vertel ik je alles over mijn allereerste ervaring met dit merk. Benieuwd?

Ik ontving een paar verschillende producten van Lottie Londen: een blush, bronzer, kwast, lipstick, eyeliner én oogpotlood. Genoeg producten om een eerste indruk van het merk te geven dus! Ik vind de verpakkingen er erg leuk uitzien. Ze hebben allemaal hetzelfde stijltje en zijn heel speels. Ik vind sowieso het logo van Lottie Londen enorm leuk door de zwierige letters en deze is op ieder product terug te vinden.

Als eerste testte ik het oogpotloodje uit. Dit is het kohl oogpotlood in een zwarte kleur.

Ook pakte ik er gelijk de andere eyeliner bij. Dit is de Stamp Liner. Deze heeft een gewone stift eyeliner en aan de andere kant een figuurtje. Mijn variant heeft een maantje, maar hij is ook verkrijgbaar in een sterretje, hartje en muzieknoot. Een leuke extraatje!

Hierboven zie je de swatches van de eyeliners. Helemaal links zie je het potloodje en rechts de eyeliner. Beide producten zijn goed gepigmenteerd en er komt echt een donkere, zwarte kleur vanaf.

Hier zie je hoe de Stamp Liner eruit ziet op mijn oog. Hij dekt goed, brengt heel makkelijk aan én blijft de hele dag zitten. Hij stempelt niet en vervaagt ook niet door de dag heen. Top! Helaas is hij niet waterproof, maar ik heb nog niet gemerkt dat hij vervaagde als bijvoorbeeld mijn oog traande. Een heftige stortbui zal hij misschien niet overleven.

Dit is de Tan Time brush, een vrolijke kwast die perfect is om je bronzer mee aan te brengen. De haren voelen zacht aan en zijn schuin afgesneden. De kwast is wel vrij groot, maar dat werkt juist prettig met het aanbrengen van bronzer. Hierdoor kun je het gelijk een beetje blenden.

Dit is de blush crush powder blush in de kleur Drake. Deze blush ziet er super schattig uit en is verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende tinten.

De Tan Time bronzer is verkrijgbaar in 2 tinten die perfect zouden zijn voor iedere huidskleur. Ik heb de kleur medium/dark. Deze matte bronzer zou je huid een gezonde, sunkissed look geven. Klinkt goed! Hoe leuk is ook het sterren-patroon in de bronzer zelf!

Hierboven zie je de swatches van de blush en bronzer. De blush is vrij roze en licht, waardoor hij goed bij mijn lichte huid past. De bronzer is donkerder en net wat meer gepigmenteerd. Gelukkig is hij niet te oranje, waardoor hij op mijn huid ook erg mooi staat. Hoewel ik bang was dat hij veel te donker zou zijn, valt dat enorm mee.

Mocht je benieuwd zijn naar het effect van deze twee producten op mijn gezicht: op de eerste foto draag ik alleen foundation. Op de tweede heb ik een beetje bronzer en blush aangebracht. Over de bronzer ben ik direct heel tevreden. Hij zorgt ervoor dat mijn gezicht net wat meer diepte krijgt én het is de juiste kleur. Terwijl ik dat niet verwachtte! De blush is wat subtieler, maar hij is wel makkelijk op te bouwen. De roze kleur vind ik ook erg mooi staan bij mijn lichte huid.

Beide producten zijn makkelijk op te bouwen. Ze zijn een heel klein beetje poederig, waardoor je moet opletten wanneer je je kwast erin doet. Ga niet gelijk als een gek ronddraaien, maar dip voorzichtig even in de poeder. Beide producten blijven ook goed zitten door de dag heen.

Dit product is geheel nieuw voor mij: dit is de glitter switch liquid lipstick. Deze liquid lipstick zou mat opdrogen, maar als je met je lippen tegen elkaar drukt zou de kleur veranderen van mat naar glitter. Zo’n soort product ken ik nog helemaal niet, dus laten we dat eens testen!

Ik had verwacht dat dit zo’n product zou zijn wat niet zou werken, maar zoals je op de twee foto’s hierboven kunt zien werkt het dus echt! Op de eerste foto heb ik de lipstick net aangebracht. Op de tweede foto zie je het resultaat wanneer ik met mijn lippen tegen elkaar heb gedrukt. Vol glitters!

Ik heb de kleur Wanted en ik vind deze kleur heel mooi. Hij zit een beetje tussen roze en paars in. Het is dus duidelijk een koele tint. Ook het glitter-effect vind ik heel gaaf. Wel plakt de lipstick aardig, dus daar moet je van houden. Ook is het helaas geen long-lasting lipstick die de hele dag perfect blijft zitten. Na wat uurtjes moet je hem wel bijwerken.

Conclusie

Lottie Londen heeft zeker een goede eerste indruk achter gelaten. De producten die ik heb getest zijn allemaal leuk. Als ik nou echt een favoriet moest kiezen, ga ik voor de bronzer en stamp liner. Deze twee producten zie ik mezelf echt al op dagelijkse basis gebruiken omdat ze zo fijn zijn. Maar ook de andere producten zijn zeker fijn. De kohl eyeliner kost €4,99 en de Stamp Liner €7,99. De Blush Crush kost €5,99 en de bronzer is één euro duurder: €6,99. De glitter switch kost €7,99. De prijs van de Tan Time brush kan ik op de Kruidvat website niet vinden, maar deze zal waarschijnlijk rond de €9,00 liggen. Allemaal hele betaalbare producten dus. Ook is Lottie Londen makkelijk verkrijgbaar bij verschillende Kruidvat filialen en online!

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog