3x tips voor verkoeling

tips voor verkoeling

Oh jongens, dit weer! Ik kan er echt enorm van genieten. Die warme temperatuur en de zon, ja echt zo fijn. Ik kan goed tegen warmte, maar ook ik heb het soms even gehad. Als ik te lang in de zon heb gezeten, heb ik echt even verkoeling nodig. Maar verkoeling zoeken is niet altijd makkelijk. Niet iedereen heeft een zwembad in de achtertuin of de luxe van het strand op 1 minuut afstand. Omdat ik waarschijnlijk niet de enige ben die met dit weer graag verkoeling zoekt, heb ik vandaag 3 tips voor je om er ook met dit warme weer koel bij te zitten. Benieuwd?

Draag je haar omhoog

Mocht je net als ik haar hebben wat over je schouders valt: draag het eens vast. Mijn haar wordt altijd heel warm wanneer de zon erop staat en dat zorgt ervoor dat ik het zelf ook extra warm krijg. Wanneer ik mijn haar in een staart of knot draag, is mijn nek lekker vrij en dat scheelt toch een hoop! Mocht je een staart of knot nou saai vinden, kun je ook voor een leuke, zomerse updo gaan.

perzik thee evans & watson

ijsthee evans & watson

Maak ijsthee

Mijn favoriete tip om af te koelen is koud drinken. Je kunt voor een simpel glas water gaan, maar hoe leuk is het als je je eigen ijsthee kunt maken. Ik hou van ijsthee! Het thee merk Evans & Watson heeft hele lekkere losse theeën waar je lekkere thee van kunt zetten maar ook gemakkelijk en snel ijsthee van kunt maken! Perfect dus voor dit warme weer. Ze hebben enorm veel verschillende soorten en van iedere thee kun je snel ijsthee maken. Doe 100 ml kokend water in een glas en laat hier 3x de aangegeven hoeveelheid thee in trekken. Vul het glas vervolgens aan met ijswater en voilà je ijsthee is klaar! Mocht je hem wat zoeter willen maken, kun je natuurlijk een beetje suiker of honing toevoegen. Zelf heb ik de perzikthee al uitgeprobeerd (met extra ijsklontjes) en die was erg lekker als ijsthee. Dit is zeker een drankje wat ik vaker ga maken deze zomer. Perfect om mee af te koelen!

Neem een voetenbadje

Last but not least kun je ook een koud voetenbadje maken om af te koelen. Voetenbadjes zijn niet alleen heerlijk rustgevend, maar ook ideaal voor op warme dagen. Vul je badje met koud of lauw water, doe er een lekkere badolie of bruisbal in en genieten maar. Wedden dat die hitte-aanval binnen no-time verdwenen is?

Hoe zoek jij verkoeling op warme dagen?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Evans & Watson

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog