M.A.C – Extra Dimension Skinfinish Highlighter Beaming Blush

mac extra dimension skin finish beaming blush

Kun je genoeg highlighters hebben? Ik weet t niet. Laten we het erop houden dat je gewoon nooit genoeg highlighters hebt. Net zo makkelijk. Highlighter is zo’n product wat ik niet nodig heb, maar mijn look dagelijks wel dat beetje extra geeft. Oh en vergeet natuurlijk niet hoe het je look kan afmaken voor een feestje. Hello glow. Vandaag laat ik je een van mijn nieuwste highlighters zien: de Extra Dimension Skinfinish Highlighter van M.A.C, beaming blush. Eentje die al een tijdje op mijn wishlist stond en nu eindelijk in mijn make-up lade ligt te shinen. Benieuwd?

Allereerst de verpakking. M.A.C producten zitten altijd in eenzelfde zwarte verpakking. Ik vind dat wel wat hebben, zo herken ik direct mijn M.A.C producten tussen de anderen. Daarnaast vind ik de verpakking ook erg strak en chique. Het doosje gaat open met een knopje en door het plastic venstertje kun je duidelijk de kleur van de highlighter zien.

Er zijn maar liefst 8 verschillende kleuren verkrijgbaar van de Extra Dimension Skinfinish Highlighter. Ik heb de kleur: beaming blush. Beaming blush is een roze tint met een prachtige gouden glans. Volgens M.A.C zou de highlighter je huid de perfecte gloed geven. De romig-poederige formule heeft een speciaal spiegeleffect voor een stralende, opvallende finish. De highlighter zou tot tien uur lang blijven zitten.

Hierboven zie je duidelijk de gouden glans die de highlighter heeft. Oh wat vind ik roze met goud toch een prachtige combinatie. Wat is beaming blush toch een plaatje.

Hierboven zie je de swatch van beaming blush. Er komt enorm veel glans vanaf. Je ziet duidelijk de gouden gloed met tussendoor de roze tint. Hoewel er dus wel veel glans vanaf komt, vind ik de highlighter niet extreem. Hij is voor mij prima voor op dagelijkse basis. Vooral in combinatie met een roze blush staat hij echt prachtig.

Conclusie

Ik ben enorm blij met mijn M.A.C Extra Dimension Skinfinish Highlighter in de kleur Beaming Blush. De verpakking is lekker groot, de kleur is prachtig én de tint is prachtig op mijn huid. Met deze highlighter kan ik veel looks nét dat extraatje geven. Een Extra Dimension Skinfinish Highlighter kost €32,00. Dat is zeker niet goedkoop, maar je kunt er wel enorm lang mee doen.

Wat is jouw nieuwste highlighter?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog