De verhuizing – mijn nieuwe eetkamer & keuken

eetkamer keuken tafel visgraat bloemen

Hoewel ik het nog steeds niet helemaal kan geloven, is het toch echt zo. Ik heb mijn eigen grote mensen huisje! Geen studentenkamer van 15 m2 meer voor mij, maar lekker eten aan een tafel met maar liefst 6 (!) stoelen en mn zak chips uit de voorraadkast halen in plaats van uit het kastje naast mijn bed. Al was dat laatste soms zo slecht nog niet… Vandaag wil ik jullie, letterlijk, een kijkje in de keuken geven. Want vandaag laat ik je mijn eetkamer en keuken zien! Benieuwd?

Allereerst natuurlijk even een kleine overview van het eetgedeelte. Hier eet ik iedere avond mijn avondeten, drink ik wijntjes met vriendinnen of typ ik er (zoals nu) een blogpost.

Omdat de keuken vrij strak is en overal witte muren waren, besloot ik het wat op te leuken door mijn landkaart aan de muur te hangen en achter de tafel een kastje te hangen waar ik mijn broodbeleg in bewaar en leuke plantjes op kon zetten. Is die hangplant niet schattig?

Iets wat mijn eethoekje echt afmaakt is de lamp. Ik wilde een industriële look, zonder gelijk zo’n enorme kap boven mijn tafel te hangen. Bij Directlampen.nl vond ik deze lamp en die is echt perfect! De lamp heet: Moderne Bollamp Trio Leuchten Nacho en kost €127,80. Wat ik vooral fijn vind aan deze lamp is dat je hem zelf op de juiste hoogte kunt stellen en lampjes in de bolletjes kunt doen die jij leuk vind. Ideaal! Oh en hij is ook erg makkelijk op te hangen als ik mijn vader moet geloven. Dat vond hij het grootste pluspunt.

Mocht je me kennen, dan weet je dat ik nogal kieskeurig kan zijn. Zo wilde ik heel graag een eettafel met een visgraat motief, maar hier wilde ik geen duizenden euro’s aan uitgeven. Ik had in gedachten al afscheid genomen van het idee dat ik een visgraattafel zou kopen, totdat ik er eentje op Marktplaats tegen kwam voor een mooi prijsje. Toen de tafel ook nog eens handgemaakt bleek te zijn door de verkoper, was ik helemaal gelukkig. Oh hier ben ik ook zo blij mee!

Naast praktische meubels wilde ik natuurlijk ook wat decoratie op tafel. Zo staat er een plateau met kaarsen, heb ik een mooie vaas bloemen op tafel staan én kocht ik deze super leuke, gouden kandelaar bij Xenos.

Last but not least: de keuken. Als je aan tafel zit en naar de zijkant kijkt, is dit je uitzicht. Een strakke keuken mét kookeiland. Hij is niet extreem groot, maar ik ben er enorm blij mee. Ik vind dat altijd wel mooi, als een keuken zo simpel is. Om hem toch wat gezelliger te maken, heb ik een grote bos bloemen op het eiland gezet en mijn kookboeken en verschillende potjes op de plankjes gezet.

Dat was het kijkje in mijn keuken en eetkamer! Ik ben enorm blij met mijn eigen plekje en vooral nu het steeds gezelliger wordt en al mijn spullen een eigen plekje krijgen. Mocht je benieuwd zijn naar meer updates van mijn nieuwe huisje, laat het dan vooral even weten! Wie weet kan ik je dan meer laten zien van mijn huisje.

Wat vind jij van mijn nieuwe optrekje?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog