MAC – 219 pencil brush

De zoektocht naar goede kwasten is niet altijd even makkelijk. Ik heb nu onderhand een basis setje met kwasten die ik iedere dag gebruik, maar er is nog genoeg ruimte voor wat uitbreiding. Zo wilde ik al een tijdje een fijn stevig puntig kwastje voor oogschaduw. Deze vond ik bij MAC. Kijk je mee naar de 219 pencil brush?

Ik vind de 219 er heel professioneel uitzien met zijn zwarte steel, witte haartjes en zilveren details. Ik voel me echt een professional als ik hiermee aan de slag ga, maar helaas komt mijn creatie niet altijd zo over…

De MAC 219 is met de hand gemaakt en met natuurlijk haar. Volgens MAC gebruik je de 219 voor een precieze applicatie op de oogleden, in de oogplooi of langs de wimperrand. Ook is ie ideaal om eyeliner te menge met oogschaduw om een smokey eye te creëren. Mijn voornaamste doel was eigenlijk om deze kwast te gebruiken voor oogschaduw in mijn crease of langs mijn wimperrand. Toen ik las dat je er ook makkelijk een smokey eye mee kan maken, moet ik dat maar eens proberen!

Zoals je hier kunt zien is het puntje vrij klein en stevig. Hij is niet te puntig, maar nog wel een beetje rond. De haartjes zijn vrij stijf, waardoor ie erg precies werkt. Ook staan de haartjes goed dicht op elkaar. Daardoor pakt ie veel oogschaduw in één keer op en houdt dit ook goed vast. Zo kun je een goed gepigmenteerd lijntje aanbrengen.

Ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst. De 219 pencil brush van MAC is zeker een goede aanvulling op mijn collectie. Hij werkt erg precies en brengt oogschaduw goed en gepigmenteerd aan. Het is wel even wennen, maar voor bepaalde looks wel erg makkelijk. Het enige nadeel vind ik de prijs. Zoals je misschien al weet, zijn de kwasten van MAC niet de goedkoopste. De 219 kost 27 euro.

Wat voor kwastje gebruik jij voor in je crease?

xxx Teddy

 

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog