Essence – come to town shimmering body powder

Gisteren liet ik je al 5 prachtige lakjes zien voor de feestdagen. Vandaag heb ik weer en product wat perfect voor de feestdagen is, namelijk een shimmering body powder. Met de kerst mag alles wat meer shinen, dus ook je lichaam en gezicht. Kijk je mee naar de shimmering body powder uit de come to town collectie van Essence?

de verpakking van de shimmering body powder is echt prachtig. Dit is ook echt het ster product uit de collectie, waarschijnlijk heeft Essence aardig wat moeite gedaan om hier een pareltje van te maken. Het poeder zit in een stevig kartonnen doosje. De deksel is rood en het doosje zelf is paars met kleine lila stipjes. De gouden details die verspreid zijn over het hele doosje maken het lekker feestelijk. In het doosje zit ook een mooie powder puff, zodat je het poeder makkelijk aan kunt brengen.

In het karton zitten kleine gaatjes, zodat het poeder niet alle kanten op vliegt. Toch moet je nog erg opletten, want het poeder is heel fijn. Vaak zitten mijn handen ook helemaal onder de glittertjes na gebruik.

Volgens Essence geeft deze glinsterende body powder je huid een subtiele glans. Samen met de lichte vanillegeur maakt dit het echt een onweerstaanbaar product!

Ik was een beetje verbaast over de vanillegeur waar Essence het over had. Ik ruik helemaal geen vanille. Ik vind het eerder een beetje bloemig ruiken. Op deze foto lijkt het poeder vrij roze, maar dat valt gelukkig erg mee. Wel zie je hier al heel goed de prachtige glitters die deze poeder heeft.

Hier zie je een duidelijke swatch. De glans is echt prachtig. Er zitten wat rozige glittertjes in, maar ook een beetje zilver en volgens mij ook een beetje goud om het ietsjes warmer te maken. Je kunt deze poeder over je hele lichaam gebruiken, maar ik vind hem vooral prettig werken als highlighter. Ik gebruik dan vaak mijn vingers, in plaats van de puff. Zo kun je het iets gerichter aanbrengen. Voor een feestje is de puff wel erg handig. Je kunt dan ook wat meer op je gezicht aanbrengen en eventueel op je hals. Of als je echt uit wil pakken, neem je wat meer van je lichaam mee.

Ik ben echt blij met de shimmering body powder uit de come to town collectie van Essence. De glans is prachtig en als highlighter is ie perfect. Deze collectie is een limited edition, dus als je deze poeder nog wil scoren, zou ik niet te lang wachten. De shimmering body powder kost 3,39. Ook nog eens helemaal niet duur!

Gebruik jij wel eens zo’n losse shimmering powder?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog