5x glitters voor de feestdagen

Over een paar dagen is het alweer kerst. Wat gaat de tijd toch snel. Als ik denk aan kerst, denk ik gelijk aan glitters, prachtige make-up en nog meer glitters. Vandaag wil ik je daarom 5 prachtige glitter nagellakjes laten zien als inspiratie voor de feestdagen. Kijk je mee?

Als eerste deze twee prachtige glitter top coats van Essie. Beide komen uit de kerstcollectie van vorig jaar, maar volgens mij zijn ze dit jaar ook weer te koop. De gouden variant heet as gold as it gets. Deze is echt prachtig. De glitters zijn goud, maar in een bepaald licht soms ook een beetje wit of groen. De zilveren glitterlak heet Set in stones. Deze is wat grover. Beide lakjes kosten 9,99.

L’oréal heeft een wat rustigere, maar nog steeds hele mooie top coat. Deze top coat heeft miniscule glittertjes, maar een onwijs mooie gloed. Wit, roze, paars en een beetje groen. Heel mooi. Deze kost 5,99.

Wil je toch liever een goedkopere glitter top coat? Misschien is deze van Essence dan iets voor jou. Dit is de glitter jewel in de kleur glitz & glam. Deze top coat is heel bijzonder. In eerste instantie is ie vooral paars en roze, maar zodra je hem een beetje beweegt zie je een hele mooie groene, soms wat blauwige gloed. Deze kost 1,99.

Last but not least deze lak van Manhattan. Dit is geen topcoat, maar echt een complete lak met een “matte sugar finish”. Give me sparkle is heel donkergrijs, bijna zwart, met prachtige zilveren glitters erin. Deze lak is ook door de finish die een beetje lijkt op een liquid sand, heel feestelijk. Ik kocht deze in Duitsland voor 2,99.

Ik hou echt van glitterlakjes. Helaas zijn ze vrij lastig te verwijderen, vooral als de glitters grof zijn. Ik denk dat ik zelf met de feestdagen één van de twee Essie lakjes ga dragen. Set in stones met zwart eronder of een hele mooie donkerrood met as gold as it gets.

Wat voor lak draag jij met de feestdagen?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog