OPI – cute little vixen

Zondag is voor mij een soort vaste dag geworden waarop ik mijn nagels doe. In mijn studentenkamer staan wel wat nagellakken, maar de meeste nagellakjes die ik heb, staan nog thuis. Hier lak ik dan ook het liefst mijn nagels. Afgelopen week trok ik een lakje uit de kast wat ik regelmatig draag, maar nog niet heb laten zien: cute little vixen van OPI. Daarom wil ik je vandaag mijn mening geven over dit lakje. Benieuwd?

Cute little vixen zit in een glazen potje met een lange, zwarte dop. Precies zoals ik het gewend ben van OPI. Ik vind de flesjes van OPI altijd iets chiques en luxe hebben. Het kwastje van de lak ziet er daarnaast goed uit en werkt ook fijn. Hij is vrij breed, waardoor je genoeg lak in één keer oppakt en dit makkelijk kunt verdelen over je nagel.

Volgens OPI kun je met deze nagellak egaal en streeploos lakken. Het lakje zou veel kleurpigment bevatten, lang blijven zitten én een geweldige, glanzende finish hebben.

Zoals ik al aangaf, heet de tint cute little vixen. Cute little vixen is een paarse tint die neigt naar rood. De lak bevat een subtiele shimmer, waardoor het echt een bijzondere kleur is.

Hierboven zie je cute little vixen op mijn nagels. Ik draag hier twee laagjes en zoals je kunt zien dekt de lak dan perfect. Op zich zou je ook één laagje kunnen dragen, dan dekt de lak ook al erg goed, maar ik vind twee laagjes altijd net ietsjes mooier. Ik vind de kleur erg gaaf. Het is een paarse tint die een beetje warm is en een prachtige glans heeft. Ik vind het echt een mooie tint voor in het najaar.

Het lakje droogt redelijk snel op, waardoor je niet een uur met je handen omhoog hoeft te blijven zitten. De OPI lakjes blijven bij mij vaak rond de 3 of 4 dagen perfect op hun plek. Cute little vixen is hier geen uitzondering op. De houdbaarheid van deze nagellak is voor mijn doen dus goed.

Ik vind cute little vixen van OPI erg leuk. De kleur is erg mooi en bijzonder en dekt goed. De lak blijft daarnaast goed zitten, zoals ik gewend ben van OPI. Ook droogt ie redelijk snel, iets wat ik persoonlijk een pluspunt vind. OPI lakjes kosten 14,95 per stuk.

Wat vind jij van zo’n kleur?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog