Sally Hansen – miracle gel

Ik vind nagellak echt onwijs leuk, maar soms is nagellak niet mijn beste vriend. Je kent het waarschijnlijk wel. Je hebt je nagels gelakt, het zit perfect en de volgende dag wordt je wakker met een chip. Heel fijn. Toen ik de miracle gel van Sally Hansen zag, hoopte ik stiekem dat deze goed zou werken. 14 dagen perfecte lak? Kom maar op!

Het potje van de miracle gel vind ik erg mooi. Hij is anders dan normaal, vrij groot en een beetje vierkant. Hij is ook vrij zwaar, waardoor ik hem vrij luxe aan vind voelen. De dop is lekker groot, waardoor ie prettig in mijn hand ligt met lakken. Ook niet geheel onbelangrijk.

Volgens Sally Hansen is de miracle gel lak makkelijk aan te brengen door de twee stappen te volgen, eerst een kleurlak aanbrengen en daarna een top coat. Je hebt hiervoor geen speciale lamp nodig die je bij veel gel lakken wel nodig hebt. Ook zou ie makkelijk te verwijderen zijn en tot wel 14 dagen blijven zitten. Klinkt als de perfecte nagellak toch?

Toen ik eenmaal voor het rek van Sally Hansen stond om een kleurtje uit te kiezen, wist ik het echt niet. Er zitten zo onwijs veel mooie kleurtjes in het assortiment dat ik moeite had om een keuze te maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Shock Wave. Een lekker felle, barbie roze tint. ik hou van felroze nagellak, dus ik wist zeker dat ik deze vaak zou gaan dragen.

Hier zie je hoe de kleur er op mijn nagels uit ziet. Precies hetzelfde als in het potje, gelukkig! Ik draag hier twee hele dunne laagjes, maar misschien had ik nog een extra laagje moeten toevoegen. Als je goed kijkt zie je dat ie, vooral op mijn wijsvinger, een beetje streperig is.

Wat me opviel was hoe makkelijk het aanbrengen was. Een base coat hoef je niet te gebruiken volgens Sally Hansen. Je brengt twee laagjes kleurlak aan en daarna de top coat. Shock wave droogde echt super snel. De top coat had iets meer tijd nodig, maar ook niet veel. Wel gebruikte ik vrij dunne laagjes.

Heel veel merken claimen dat hun nagellak lang blijft zitten, dus ik was eigenlijk een beetje sceptisch. Ik wachtte geduldig af en werd blij verrast. Mijn eerste chip kwam pas na 5 dagen, deze was vrij klein dus eigenlijk te verwaarlozen. 5 hele dagen had de lak er perfect opgezeten en na precies een week vond ik het wel tijd om hem eraf te halen. Hij was aan de randjes iets gesleten en ik had twee chips die wel een beetje opvielen.

Ik ben echt tevreden met de miracle gel van Sally Hansen. De lak is heel makkelijk aan te brengen, makkelijk te verwijderen en hij blijft echt lang zitten. Bij mij bleef ie ongeveer een week goed zitten. 14 dagen is denk ik toch net iets te hoog gegrepen. Misschien als je hele sterke nagels hebt en vrij weinig doet met je handen is dit haalbaar. Ook de kleuren in het assortiment zijn heel leuk. Er zit voor iedereen wel wat leuks tussen. De miracle gel lakjes van Sally Hansen kosten 11,99 per stuk, de top coat ook.

Lijkt dit jouw wat?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog