MAD beauty – fruity hand sanitizer

Er zit altijd allerlei rotzooi in mijn tas. Oude bonnetjes, zes verdwaalde pennen en dingen waarvan ik denk dat ze handig zijn om mee te nemen. Toch heb ik ook altijd wat dingetjes in mijn tas waarvan ik vaak denk “dit is zo handig!”. Eén van die dingetjes is desinfecteergel. Als ik een hele dag van huis ben, vind ik het fijn om mijn handen te kunnen wassen of te desinfecteren voordat ik ga eten. Toen ik laatst aan het winkelen was, kwam ik de fruity hand sanitizer van MAD beauty tegen. Een desinfecteergel, maar dan in sprayvorm. Dat leek me handig! Ik rekende het kleine flesje af en probeerde hem uit. Vandaag laat ik je zien of het inderdaad zo handig is als dat het eruit ziet. Benieuwd?

Oké, ik moet eerlijk toegeven dat ik naast de handigheid ook viel voor het té schattige watermeloen motiefje. Want hoe leuk is dit flesje! Het flesje zelf is wit, maar er zit een soort sticker omheen met een mintgroene kleur met watermeloenen erop. In het midden staat met vrolijke, krullerige letters welk product het is.

MAD beauty is een merk wat ik nog niet kende. Ik kocht dit flesje bij Urban Outfitters, waar ze wel vaker wat onbekende beauty merken verkopen. Volgens MAD beauty is dit dingetje een must have voor in je handtas. Hij is schattig én makkelijk in gebruik. Je haalt simpelweg de vergrendeling eraf en drukt de sprayknop in. Vervolgens wrijf je je handen over elkaar om het product te verspreiden en je handen overal schoon te maken.

Ik gebruikte eerst altijd een gel, die je als een soort handcrème verdeelde over je handen en wachtte totdat deze opdroogde. Hoewel de verpakking het al een beetje verklapt (door de spraymond), is dit product heel erg vloeibaar. Zoals je hierboven ziet, glijdt de druppel gelijk over je huid heen. Het lijkt net water. Daardoor droogt het product erg snel op. Hoewel alcohol nogal uitdrogend kan zijn voor je huid, vind ik het bij dit product echt meevallen. Natuurlijk spray ik niet heel vaak, maar echt alleen wanneer ik het nodig vind.

De leuke meloentjes staan niet zomaar op het flesje. De sanitizer ruikt namelijk naar watermeloen. Het ruikt lekker zoet, maar is niet te overdreven aanwezig. Je handen ruiken dus gelijk lekker als je dit op sprayt!

Ik vind de fruity hand sanitizer erg handig. Het flesje ziet er niet alleen enorm schattig uit, maar is ook handig in gebruik. Eén spray per keer is genoeg en daarna ruiken je handen lekker naar watermeloen. Ja, ik vind dit echt een fijn dingetje voor in mijn tas. Ik kocht dit product voor 4,50 bij Urban Outfitters.

Gebruik jij wel eens een sanitizer?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog