DIY – je agenda pimpen #2

Alle scholen zijn weer begonnen en ook de collegezalen lopen deze week weer vol. Waarschijnlijk heb je al een gloednieuwe agenda voor dit jaar aangeschaft waar je al de eerste dingetjes in hebt gezet. Ik koop altijd een vrij simpele agenda en vrolijk deze op. Ik maak hem dan helemaal naar mijn smaak. Vorig jaar liet ik je al zien hoe ik dat deed. Omdat ik dit jaar weer een verse agenda heb, leek het me leuk om je weer te laten zien hoe ik hem pimp. Dit keer op 5 andere manieren! Benieuwd?

Rooster
De kans is groot dat je enorm veel notitie pagina’s in je agenda hebt zitten. Bij mij blijven deze vaak leeg en dat is eigenlijk best zonde. Wat je met zo’n lege pagina kunt doen is er een rooster in maken. Maak een rooster van wanneer je wil sporten en vink dit af als het gelukt is. Ben je nou niet zo van het sporten? Dan kun je ook een blokkenschemaatje maken voor je series. Ik deed beide.

Vriendinnen erin laten schrijven
Dit was altijd het eerste wat ik deed op de middelbare school als ik een nieuwe agenda had: mijn vriendinnen erin laten schrijven. Ik vroeg ze een grappig verhaaltje te schrijven of een leuke quote. Zo komen die lege notitiepagina’s snel vol!

 

Collage
Collages vind ik altijd enorm leuk om te maken. Ze geven ook altijd zo’n speels effect. Vaak week ik alleen niet welke vorm ik aan moet houden of hou ik een stukje over waar ik geen passend plaatje voor kan vinden. Laatst zacht ik hier een oplossing voor. Werk met plaatjes in de vorm van pizzapuntjes. Dat geeft een heel speels effect! Hierboven zie je mijn collage.

Ballonnetjes
Wat ik ook vaak doe is ballonnetjes om afspraken heen maken. Dit geeft een speels effect en zo blijven afspraken duidelijk gescheiden van elkaar.

Kleur
Kleurtjes doen het bij mij altijd erg goed. Mijn agenda is van zichzelf namelijk nogal wit en saai. Als ik er met een blauwe of zwarte pen in schrijf, wordt hij niet veel vrolijker. Daarom gebruik ik graag markers in alle kleuren om mijn agenda lekker vrolijk te maken! En om natuurlijk belangrijke dingen meer op te laten vallen.

Hoe pimp jij je agenda?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog