Marc Inbane – Kabuki brush

Toen k net begon met foundation, bracht ik het gewoon aan met mijn vingers. Na een tijdje kocht ik zo’n platte foundationkwast en vond dat toen een hele upgrade. Nu, een aantal jaar later, moet ik er niet aan denken weer zo’n platte kwast te moeten gebruiken. Dat werkt gewoon niet zo fijn voor mij. Snel daarna ontdekte ik namelijk de stippling brush. Die heb ik jaren met veel plezier gebruikt. Toen ik een tijd terug op een event was, maakte ik kennis met de kabuki brush van Marc Inbane. Bedoeld voor hun zelfbruiners, maar volgens de vrouw die me erover vertelde ook geweldig voor het aanbrengen van foundation. Ik legde daarom mijn geliefde stippling brush aan de kant en probeerde deze Kabuki brush. Vandaag wil ik je er meer over vertellen. Benieuwd?

marc inbane kabuki kwast review

De kwast zit in een strak, zwart kartonnen doosje met witte letters. De verpakking doet me denken aan MAC en ik vind hem er chique uitzien. De kwast zelf heeft een zwarte, korte steel met daarop het logo van Marc Inbane. De haren van de kwast hebben een bruine kleur.

Volgens Marc Inbane past deze kwast zich feilloos aan aan de contouren van je gezicht door de platte bovenkant. Aanbrengen, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren zijn een paar van de dingen die je met deze kwast kunt doen tijdens tanning. Daarnaast is deze kwast ook geschikt voor gelijkmatige en makkelijke applicatie van foundations, crèmes en poeders.

Toen ik de kwast voor het eerst voelde, viel het me op dat de haren enorm zacht zijn. Ze zijn wel stevig, maar voelen zacht aan. Fijn! Ook staan de haren enorm dicht op elkaar, zoals je op deze foto kunt zien, en vallen ze niet snel uit. De kans is dus erg groot dat deze kwast zijn volheid behoudt.

Zo’n soort kabuki kwast had ik nog nooit gebruikt voor foundation, dus ik was erg benieuwd of dit voor mij zou werken. Ik bracht wat foundation aan op mijn gezicht zoals ik normaal deed en blendde dit met deze kabuki kwast. Eerlijk? Ik was echt verbaasd over het resultaat. Mijn foundation blendde enorm makkelijk en natuurlijk. Waar ik met mijn vorige kwasten soms wel eens strepen had, is dat bij deze kwast niet aan de orde. Ik ben met deze kwast veel minder tijd kwijt aan het egaal verdelen en blenden van mijn foundation.

Conclusie

Misschien raadt je het al: ik vind de kabuki brush van Marc Inbane geweldig. Hoewel de kwast eigenlijk gemaakt is om je zelfbruiner mooi te kunnen blenden, zou hij ook goed werken voor foundation. Dat is dan ook precies hoe ik hem gebruik. Ik heb mijn oude, vertrouwde stippling brush aan de kant gelegd en gebruik deze kabuki kwast nu dagelijks. Hij brengt mijn foundation namelijk super mooi en natuurlijk aan. Deze Kabuki brush van Marc Inbane kost €24,95. Dat is niet echt goedkoop, maar ik vind het een mooi prijsje voor zo’n goede kwast.

Welke kwast gebruik jij voor het aanbrengen van je make-up?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog