Augustus 2017 in een paar foto’s #2

Wat is de tijd snel gegaan! Vandaag is het alweer de allerlaatste dag van de maand augustus. Augustus was voor mij een hele toffe maand. Ik genoot nog lekker van mijn laatste vakantiedaagjes en begon aan iets heel leuks: mijn stage/traineeship. Op dit moment loop ik full-time bij een PR bureau in Amsterdam: House of Rebels. Hoewel ik hierdoor iets minder tijd heb voor mijn blog, heb ik het er wel enorm naar mijn zin en leer ik er veel. Omdat ik de afgelopen weken vooral op kantoor doorgebracht heb, heb ik niet zo heel veel foto’s dit keer. Toch wil ik je wel in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn augustus was. Benieuwd?

Allereerst wil ik deze trein-foto met je delen. Nu ik stage loop, moet ik weer iedere dag met de trein. Het is even wennen, maar het is toch ook wel fijn. Ik start ’s ochtends lekker rustig op (als ik een zitplekje kan vinden, dat dan weer wel) en aan het einde van de dag moet ik ook verplicht even ‘chillen’. Ik had nooit echt tijd en rust om een boek te lezen, iets wat ik nu wel weer doe. Het treinen brengt dus toch voordelen met zich mee!

Na mijn tweede werkdag ging ik samen met een vriendin eten. Toen ik aankwam, was het eten al bijna klaar. Zo lief! Na het eten hadden we beiden enorm veel zin in een ijsje. Helaas was het al vrij laat en waren veel winkels al gesloten. Gelukkig vonden we na een tijdje lopen toch een zaak waar ze softijs verkochten.

Nog iets heel leuks: ik bestelde deze maand mijn visitekaartjes! Je hebt deze foto misschien al voorbij zien komen op Instagram, maar ik moest hem hier ook nog even delen. Ik ben er zo blij mee!

Door mijn stage ben ik iedere keer vrij laat thuis. Gelukkig waren vriendinnen van me zo lief een complete maaltijd voor me te bereiden. Aardappel uit de oven, een lekkere salade en een hamburger. Wat wil je nog meer?

23 augustus ging ik samen met mijn vriend uit eten. We waren die dag namelijk al 7 jaar samen en dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik bestelde een beenham salade als voorgerecht. Mijn toetje was een white chocolate cheesecake. Super lekker!

Dat weekend gingen we op bezoek bij de broer van mijn vriend. Hij had namelijk een puppy gekocht samen met zijn vriendin. Is het geen schatje?

Als laatste wil ik deze foto nog met je delen. Afgelopen maandag was het zulk lekker weer, dat ik na mijn werkdag samen met vriendinnen in het park ging barbecuen. We hebben de hele avond gezellig gekletst, gegeten en genoten van het zonnetje.

Hoe was jouw augustus?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog