Favorieten augustus 2017

Vandaag is het alweer september, de eerste dag van een gloednieuwe maand. Hoewel het eigenlijk nog zomer is, voelt het voor mij niet meer zo. De zon is weg en het regent constant. Ook trekt mijn zomerse gevoel langzaamaan weg doordat er nu steeds meer herfst- en winterproducten in de schappen liggen. Zo spotte ik de pepernoten al en komen ook make-up merken met hun najaarscollecties. Toch wil ik nog even met je terugblikken op de vorige maand, die wel redelijk zomers was. Ook qua beautyproducten. Vandaag wil ik je namelijk mijn favorieten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Allereerst wil ik dit prachtige palette met je delen. Hij stond al een tijd op mijn wishlist, maar hij was altijd uitverkocht. Gelukkig kwam ik hem laatst eindelijk tegen. Hoewel ik wist dat hij mooi zou zijn, ben ik blij verrast door dit palette. Wat een mooie oogschaduws zitten erin! Ik zal dit palette dan ook zeker vaak gaan gebruiken. Hier kun je mijn review lezen en swatches bekijken.

Nog meer oogschaduw-favorieten deze maand: All That Glitters en Swiss Chocolate zijn ook tot mijn favorieten gaan behoren. Ik was sowieso al fan van de oogschaduws van MAC, maar ook deze twee stellen me niet teleur. Het zijn prachtige kleuren die ook nog eens erg goed te combineren zijn. Hier kun je mijn review lezen en een look ermee zien.

Een heel zomers product wat ik de afgelopen maand veel gebruikte is deze spray-on bodylotion van Balea. Waar ik in de winter vaak een dikke body butter gebruik, gebruikte ik in de zomer eigenlijk te weinig body lotion. Ik vond het vaak te veel gedoe en het duurde me te lang voordat het ingetrokken was. Totdat ik deze spray bodylotion tegenkwam. Dit werk super snel en makkelijk én het trekt snel in. Handig!

Last but not least wil ik deze lipbalm met je delen. Dit is de sweet lipbalm van EOS. Deze lipbalm bevat, hoe kan het ook anders, mint. Hij verzorgt mijn lippen en is tegelijkertijd ook lekker verfrissend door de mint-geur. Hier kun je mijn review van dit product lezen.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog