Opgemaakt augustus 2017

September is alweer in volle gang. De scholen zijn weer begonnen en ook ik begin vandaag weer aan een nieuwe werkweek. Toch wil ik even terugblikken op de vorige maand. Ik maakte de afgelopen maand niet zo heel veel producten op, maar wel wat dingen tussen die ik niet zo vaak opmaak. Ook is het zo dat ik de producten die ik opmaak, wel erg goed moet vinden, want anders zoek ik al voordat het product op is al een alternatief. Vandaag wil ik je dus mijn opgemaakte producten van de maand juni laten zien. Benieuwd?

Allereerst wil ik je dit product laten zien. Afgelopen maand maakte ik namelijk mijn all-time-favorite parfum op: Sì van Giorgio Armani. Ik had een grote flacon van 50 ml, waar ik enorm lang mee heb gedaan. Helaas ging hij toch echt op vorige maand. Gelukkig had ik een back up van deze geur staan. Een tijd terug was hij namelijk in de sale en ik wist dat ik niet zonder deze geur kon.

Ook maakte ik de afgelopen maand mijn favoriete eyeliner op. Dit is de liquid liner waterproof van Catrice en deze eyeliner heb ik al eerder opgemaakt. Ook van dit product heb ik alweer een nieuwe in gebruik. Ik kan namelijk echt niet meer zonder eyeliner en dan in het specifiek deze. Hij is mooi zwart, brengt makkelijk aan en droogt niet uit.

Nog een product waarvan ik baalde dat hij opging: mijn primer potion van Urban Decay. Dit is echt de beste oogschaduwbasis die ik ooit gebruikt heb. Deze basis zorgt ervoor dat mijn oogschaduw echt de hele dag op zijn plek blijft (ook na een flinke sportsessie zit alles nog op z’n plek) en ik heb enorm lang met dit kleine tubetje kunnen doen. Toen ik dit product kocht, was Urban Decay niet meer in Nederland verkrijgbaar. Nu gelukkig weer wel, dus ik heb ook van dit product alweer een back up.

Mijn deodorant ging afgelopen maand ook op. Ik gebruikte toen de invisible dry van Dove. Dit was voor mij een prima deodorant. Hij rook niet heel specifiek naar iets, wat ik fijn vond én hij werkte goed.

Last but not least wil ik nog een product van Urban Decay met je delen. Dit is de all nighter makeup setting spray. Ook dit product is een van mijn favorieten. Deze spray zorgt er echt voor dat mijn make-up goed blijft zitten en de hele dag mooi blijft. Ook zorgt hij ervoor dat het poederige effect een stuk minder opvalt. Je raadt het misschien al, ook van dit product ben ik alweer begonnen aan een nieuwe fles.

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog