5x handige back to school blogposts

Het is weer september. Dat betekent dat de scholen weer zijn begonnen, de studies weer van start gaan en de meeste mensen gewoon weer aan het werk zijn. Het ‘echte’ leven is weer begonnen. September is zo’n maand waarbij ik gelijk denk aan het nieuwe schooljaar. Hoewel ik op dit moment geen vakken volg, maar stage loop, voel ik me toch nog wel een beetje student en voelt het alsof ook mijn schooljaar weer begonnen is. Ben jij ook net begonnen met het nieuwe schooljaar? Dat komt dan mooi uit, want vandaag wil ik 5 handige back to school blogposts met je delen. Benieuwd?

DIY je agenda pimpen

Een van de leukste dingen aan het nieuwe schooljaar, vond ik het kopen van mijn agenda. Nog leuker vond ik het om deze zelf te pimpen en echt mijn eigen agenda te maken. Ik plakte er foto’s in, tape, quotes en andere leuke dingetjes. Hierdoor was het altijd extra leuk om erin te kijken. Ook is het natuurlijk hartstikke leuk om mee bezig te zijn! Ik schreef een tijd terug een artikel over hoe ik mijn agenda precies pimp.

4x tips om gelijk weer te knallen na de vakantie

Na de vakantie heb je altijd even tijd nodig om weer in het ritme te komen. Tenminste, daar heb ik altijd last van. Ik denk dat ik hier niet de enige in ben en tips altijd welkom zijn. Vandaar dat ik een blogpost schreef met tips om na de vakantie gelijk weer te kunnen knallen. Een goed begin is het halve werk, nietwaar?

5x tips om aankomend schooljaar stressvrij door te komen

Tijdens mijn studie heb ik flink wat stress ervaren. Niet altijd, maar rond de tentamens kon ik nogal stressen. School gaat gewoon samen met stress. De kans is super groot dat je dit minimaal één keer dit schooljaar zal ervaren. Om toch zo min mogelijk te stressen, kun je deze 5 tips lezen en toepassen.

Beautyessentials voor school

Als echte beautylover nam ik ook altijd beauty spulletjes mee naar school/mijn studie. Het is altijd handig om wat essentials in je tas te hebben. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt! Welke producten ik graag meenam en waarom, kun je in mijn beautyessentials voor school blogpost lezen.

What’s in my schoolbag

Last but not least wil ik deze blogpost met je delen. Ik vond het altijd enorm handig om te zien wat anderen meenamen op een schooldag. Dan had ik een soort voorbeeld van dingen die handig waren om mee te nemen of kwam ik erachter dat sommige dingen onnodig waren om mee te slepen. Als jij nog niet precies weet wat je allemaal mee moet nemen naar een dagje college, raad ik je aan deze blogpost te lezen. Misschien haal je er nog wat inspiratie uit!

Hoe begon jij het nieuwe schooljaar goed?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog