Kiko – Fall2.0 highlighter

kiko highlighter review

De winkel van Kiko is er zo eentje waarbij ik graag naar binnen loop. Vooral als ik zie dat er een nieuwe limited edition in de winkel ligt. Een van mijn favoriete blushes komt namelijk uit een limited edition van Kiko. Sinds ik die heb, hou ik ze in de gaten. Laatst werd mijn aandacht getrokken door een collectie met prachtige, donkerblauwe verpakkingen. Toen ik erachter kwam dat deze collectie ook nog eens een prachtige highlighter had, was ik om. 5 minuten later liep ik met een nieuwe highlighter de winkel uit. Vandaag wil ik deze fall2.0 highlighter met je delen. Benieuwd?

De highlighter zit in een kartonnen doosje wat blauw met goud is. Doordat het doosje verschillende printjes heeft, vind ik hem er chique uitzien. Het doosje zelf is ook donkerblauw en bevat een geribbeld patroon. Het doosje loopt iets bol en in de deksel zit een klein spiegeltje. Handig!

Volgens Kiko versmelt deze gebakken highlighter makkelijk met je huid, waardoor je een zacht, maar toch glanzend resultaat krijgt. De highlighter uit de Fall2.0 collectie is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: 01 Gold in Progress en 02 Steps to Modern. 01 heeft een gouden glans en 02 een warmere, meer bronzen glans. Ik koos voor de kleur 01 Gold in Progress.

Hierboven zie je de swatch van Gold in Progress. Gold in Progress is, hoe kan het ook anders, een highlighter met een gouden/champagne-kleurige gloed. Er komt enorm veel kleur van de highlighter af, waardoor hij super goed dekt. Op mijn pols vind ik de highlighter er al veelbelovend uitzien.

Hierboven zie je hoe de highlighter eruit ziet op mijn huid. Op de eerste foto draag ik alleen blush, op de foto daaronder heb ik highlighter aangebracht op mijn jukbeenderen. Ik vind het effect erg mooi! De glans is hier subtiel, maar toch ook duidelijk zichtbaar door de gouden kleur die erin zit.

Ik heb de highlighter hierboven zelfs nog voorzichtig aangebracht. Je kunt de highlighter enorm goed opbouwen doordat hij zo gepigmenteerd is. Voor overdag is dit prima, maar voor een feestje kun je dus all out gaan.

Conclusie

Ik vind de highlighter van Kiko uit de Fall2.0 collectie erg mooi. Niet alleen de verpakking is chique, ook de highlighter zelf is chique. De gebakken textuur zorgt ervoor dat er veel kleur en glans vanaf komt. Hierdoor kun je de highlighter subtiel aanbrengen, maar ook heel makkelijk lekker opvallend. Ook de gouden kleur vind ik erg mooi staan bij mijn lichte huid. Ik kocht deze highlighter bij Kiko voor €13,95. Als jij net als ik enthousiast bent geworden over deze highlighter, zou ik er snel bij zijn. De limited editions van Kiko kunnen soms snel gaan.

Wat vind jij van deze glans?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog