Garnier – SkinActive micellaire reinigingsgel

garnier micellaire reinigingsgel

Al een tijd gebruik ik het micellair water van Garnier om mijn make-up ’s avonds te verwijderen. Ik vind het micellair water zo fijn omdat het een milde en effectieve manier is om make-up te verwijderen. Wat ik niet wist, is dat Garnier ook een micellaire reinigingsgel heeft. Toen ik dit product een tijdje terug in de winkel zag staan, werd in erg nieuwsgierig. Ik besloot hem uit te proberen en vandaag wil ik je er mijn mening over geven. Benieuwd?

De reinigingsgel zit in een plastic flesje met zwarte en groene details. Op de fles staat veel informatie, om welk product het gaat en wat het product voor je huid zou doen. Wat ik handig vind aan deze fles, is het pompje. Met zo’n pompje kun je gemakkelijk doseren. Ook vind ik het fijn dat de fles doorzichtig is, zodat je precies kunt zien hoeveel product er nog in zit.

Volgens Garner reinigt deze micellaire reinigingsgel de huid en verwijdert hij make-up gemakkelijk en snel. Zelfs van de ogen en lippen. De gel is mild, waardoor hij geschikt is voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Klinkt goed!

De micellaire reinigingsgel is heel makkelijk in gebruik. Je kunt het product wel vergelijken met een soort face wash. Door het pompje komt er voldoende uit voor één “wasbeurt”. Je brengt de gel aan op je gezicht en masseert dit vervolgens in. Boenen hoeft niet. Ten slotte was je alles van je gezicht af met lauwwarm water.

Toen ik het product voor het eerst aanbracht, viel me op dat de gel vrij neutraal ruikt. Hij heeft geen duidelijke parfum-geur, wat ik fijn vind. Parfum kan je huid namelijk uitdrogen. De gel begint te schuimen als hij in aanraking met water komt. De gel is dus geschikt voor het verwijderen van make-up, zelfs van de ogen of lippen. Persoonlijk zou ik hem daar niet zo snel voor gebruiken, ook omdat ik vaak waterproof make-up op mijn ogen gebruik. Voor het verwijderen van gewone make-up werkt hij prima. Een hardnekkig, waterpoof product is lastiger. Na het reinigen voelt mijn huid zacht aan. Ik heb het idee dat mijn huid lekker schoon is, maar wel op een milde manier gereinigd is.

Conclusie

Ik vind de micellaire reinigingsgel van Garnier een fijn product. Het product werkt makkelijk en zorgt ervoor dat mijn huid schoon aanvoelt. Maar of het product mijn geliefde micellaire water kan vervangen? Dat denk ik toch niet. Ik zal dit product meer tussendoor gebruiken, als mijn huid even wat meer aandacht en verzorging nodig heeft. De micellaire reinigingsgel is verkrijgbaar bij verschillende drogisten en kost €5,49.

Hoe reinig jij je gezicht na een lange dag?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog