Moody monday #50

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 50 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Northflix – ALDI geurkaarsen 
Ik hou van geurkaarsen. Vooral in de winter kan ik er echt van genieten. Een warm, cozy kaarsje aan die ook nog eens lekker ruikt. Mijn favoriete zijn toch wel echt die van Yankee Candle. Deze werken goed en hebben niet van die chemische geuren. Afgelopen week kwam ik bij Northflix dupes tegen van mijn favoriete geurkaarsen, namelijk de kaarsen van de Aldi! Ik ben erg benieuwd of ze aan mijn Yankee Candles kunnen tippen!

Sweet Suzie – DIY face scrub van natuurlijke ingrediënten
Scrubs kun je gemakkelijk zelf maken. Nog leuker is om je eigen scrub te maken met natuurlijke ingrediënten. Geen rotzooi, alleen maar goede dingen voor je huid. Bij Sweet Suzie kwam ik dit receptje tegen om gemakkelijk je eigen gezichtsscrub te maken. Handig!

Matte & Shimmer – waar je vanuit Nederland Too Faced make-up kan bestellen
Too Faced staat wel op mijn favoriete-make-up-merken-lijstje. Helaas is het niet in Nederland verkrijgbaar en lastig online te bestellen. Gelukkig zijn er wel een paar manieren om toch de mooie make-upjes van Too Faced in huis te halen. Mariska somde ze voor je op in haar blogpost.

May Cate – Quiz: welke nagellak past bij jou?
May Cate is een blog die ik pas net ontdekt heb, maar wel erg leuk vind. Afgelopen week kwam ik een blogpost May tegen, waar zij een testje deelde: welke nagellak bij je paste. Hoe leuk? Ik vulde hem in en kreeg als resultaat ‘natural nails’. Aangezien ik niet altijd nagellak draag, klopt dat wel!

Welke nagellak zou bij jou passen?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog