Batiste – droogshampoo tropical & blush mini’s

batiste droogshampoo

Het liefst zou ik iedere dag een good-hair-day willen hebben. Helaas ben ik zo iemand die niet gezegend is met prachtig, volumineus haar wat iedere dag weer perfect zit. Nope, mijn haar is steil en valt vrij plat als ik geen volume-producten heb gebruikt. Toch moet ik eerlijk zeggen dat de meeste volume producten bij mij geen wonderen verrichten. Vooral op mijn was-dag zit mijn haar niet op z’n best. Vaak gebruik ik dan een beetje droogshampoo, zodat mijn haar wat meer volume heeft én er weer frisser uitziet. Mijn favoriete merk hiervoor is Batiste. Batiste heeft ook mini flesjes, die enorm handig zijn voor on-the-go. Vandaag wil ik deze mini’s graag aan je laten zien! Benieuwd?

batiste mini droogshampoo

De flesjes lijken sprekend op de full-size varianten. De flesjes zijn lang en smal en hebben felle kleuren. Het Batiste Logo staat er schuin op en de dop is doorzichtig.

Volgens Batiste zorgen hun droogshampoos ervoor dat je haar er weer schoon uitziet. Je zou meer body en volume hebben en je haar ruikt weer lekker door de heerlijke geur die de droogshampoo heeft. Je bad hair day is als sneeuw voor de zon verdwenen. Hoewel Batiste verschillende full-size varianten heeft, hebben ze dus ook mini’s. Perfect voor in je handtas, vind ik. In totaal zijn er vier mini’s verkrijgbaar: de Original mini, Cherry mini, Blush mini en Tropical mini. Ik heb de laatste twee mogen testen.

De eerste variant die ik testte is de Tropical mini. Deze fles is felgeel met groene details. Dit past perfect bij de tropische geur van deze droogshampoo. Ik ruik duidelijk kokos, waardoor de geur lekker zomers ruikt.

De tweede variant is de Blush mini. Deze is wit met roze en ook dit design past weer goed bij de geur. Blush heeft een zoete, bloemige geur.

Volgens Batiste kun je de droogshampoos het beste gebruiken door ze eerst te schudden en vervolgens op 30 cm afstand op je haar te sprayen. Til hierbij je haar op en spray het aan de aanzet. Vervolgens haal je je handen door je haar en borstel je het eventueel nog een beetje uit.

Ik gebruik droogshampoo altijd op mijn haar-was-dag als het er niet meer zo mooi uitziet. Hierdoor heb ik toch fris en mooi haar. Beide droogshampoos doen precies hetzelfde voor mijn haar. Het enige verschil tussen deze twee is de geur. De droogshampoos zorgen ervoor dat mijn haar er niet meer vet uitziet en wat meer volume heeft. Ze zorgen niet voor net zo veel volume als met een volumepoeder, maar het is zeker iets. Wel moet je met de droogshampoos van Batiste opletten dat je niet te veel in één keer sprayt. Dan is de kans op een witte waas vrij groot.

Conclusie

Ik vind de mini droogshampoos van Batiste erg schattig. Zowel Tropical als Blush ruiken erg lekker en werken goed. Mijn haar ziet er minder vet uit als ik dit product gebruik en heeft wat meer volume. Wel moet je bij de Batiste droogshampoos opletten voor een witte waas, maar dat is makkelijk te verhelpen. Deze mini’s zijn ideaal voor in je handtas, voor als je op reis gaat of voor op een festival. Een full-size droogshampoo van Batiste kost 5,49 en deze mini’s zijn slechts 2,19 per stuk.

Lijkt zo’n mini jou handig?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog