Sleek – All Night Long palette review

sleek idivine palette all night long

Sleek leerde ik een tijd terug kennen door hun mooie, extreem goed gepigmenteerde oogschaduwpalettes die ook nog eens een mooi prijsje hadden. Mijn allereerste Sleek palette kocht ik jaren terug op de Beautygloss party. Ik weet nog dat ik daar toen zo blij mee was! Mijn tweede volgde dan ook niet lang daarna. Toen ik laatst het nieuwe palette van Sleek binnenkreeg, was ik dan ook gelijk enthousiast. Zou dit palette net zo mooi zijn als ik gewend ben van Sleek?

Het palette zit in een zwart, kartonnen doosje. Op de voorkant is het logo van Sleek te zien en zijn de kleuren die in het palette zitten afgebeeld. Dat is erg handig, vooral omdat de palettes van Sleek qua vormgeving allemaal op elkaar lijken. Zo kun je in de winkel gelijk zien wat voor tinten erin zitten. Hoewel ik de vormgeving van het palette zelf ook erg mooi vind door het zwart, is het wel lastiger deze palettes uit elkaar te halen. Wanneer je meerdere palettes van Sleek hebt, zul je ze echt open moeten doen om te kunnen zien welke je in je handen hebt.

Volgens Sleek is het All Night Long palette een perfecte mix van smokey nudes, zwoel beige, blikvangende gouden en glimmende bronzen tinten die zorgen voor een glamoureuze look. De oogschaduws zouden goed gepigmenteerd zijn en langhoudend zijn.

Het palette bevat dus verschillende tinten. Er zitten veel bruintinten in, enkele grijze, maar ook een koperrode kleur. Vooral naar die laatste ben ik erg benieuwd.

Hierboven zie je de swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zie je: bellini – negroni – martini -prosecco – kir royale -mimosa. Mijn favoriet van dit rijtje is verrassend genoeg de eerste, bellini. Deze tint heeft namelijk een prachtige, paarse glans waardoor hij echt speciaal is.

Hier zie je de swatches van de onderste rij. Van links naar rechts zie je: champagne – spritz – mai tai – cosmopolitan – daiquiri – manhattan. Van deze rij is toch wel de laatste, manhattan, mijn favoriet. Die kleur, wauw!

Hoe leuk is het ook dat de namen van de oogschaduws perfect bij het night thema passen? Het zijn namelijk allemaal drankjes. Zo’n detail vind ik toch wel iets toevoegen. De oogschaduws zijn, zoals je kunt zien, allemaal goed gepigmenteerd. De matte tinten ietsjes minder dan de glanzende, maar het verschil is niet heel opvallend.

Natuurlijk maakte ik gelijk een ooglook met dit palette toen ik klaar was met foto’s maken. Ik was te nieuwsgierig om hiermee te wachten. Hierboven zie je het resultaat. Ik bracht Manhattan in mijn crease aan en martini over mijn bewegend ooglid. In mijn crease zettte ik mimosa nog een klein beetje aan om meer diepte te creëren. De look maakte ik af met eyeliner en mascara.

Conclusie

Ik vind het all night long palette van Sleek erg mooi. Het is een vrij neutraal palette voor een merk als Sleek, maar daardoor niet minder mooi. Ook heeft het palette een paar echt bijzondere oogschaduws die niet lijken op iets wat ik al in mijn collectie heb. Dit palette zal ik er zeker regelmatig bij gaan pakken! De oogschaduw palettes van Sleek kosten 10,99 per stuk. Een heel mooi prijsje vind ik!

Wat vind jij van dit palette?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog