Sleek oh so special palette

Een tijdje geleden kon je al lezen dat ik erg te spreken ben over het respect palette van Sleek. Ik was zo enthousiast, dat ik besloot nog een palette te proberen. In Den Bosch kwam in een winkeltje tegen met Sleek producten. Ik twijfelde geen moment en besloot er één uit te kiezen: Het werd het oh so special palette. Kijk je mee naar dit palette?

Het leuke aan de palettes van Sleek vind ik dat ze allemaal op elkaar lijken. Als je er veel van hebt is dit wel lastig in je stash, maar het staat wel erg leuk al die zwarte doosjes. Ik vind het palette er chique uit zien, mat zwart met glimmende zwarte letters. Als je het doosje open doet zitten er 12 kleurtjes, een sponsaplicator en een spiegel in. De spiegel is erg handig, de sponsaplicator gebruik ik vrij weinig.

Ik heb het oh so special palette gekozen omdat ik zo benieuwd was naar de kleuren. Vooral Celebrate en Organza praken me erg aan. Het leuke aan dit palette vind ik ook de variatie van kleuren, donkere kleuren met shimmer, maar ook compleet matte kleuren en een paar roze tinten. Je kunt hier hele leuke combinaties mee maken.

Op naar de swatches. Dit zijn de zes kleuren van de bovenste rij van het palette. Van links naar rechts: Bow – Organza – Ribbon – Gift basket – Glitz – Celebrate

De onderste rij van links naar rechts: Pamper – Gateau – The mail – Boxed – Wrapped up – Noir

Ik wist dat de kleurtjes van Sleek goed gepigmenteerd zouden zijn, maar ik ben nog steeds verrast. Wat een pigmentatie en wat een geweldige kleurtjes! Vooral de kleuren van de bovenste rij vind ik prachtig. Je kunt hier zeker enorm veel mooie looks mee maken, van smokey tot heel naturel.

Natuurlijk heb ik ook gelijk een look met het oh so special palette gemaakt. Ik besloot 4 verschillende kleurtjes te gebruiken. Celebrate wilde ik heel graag gebruiken, dus bracht ik deze aan in mijn crease. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Wrapped up aan tot ongeveer de helft. Voor de andere helft naar mijn binnenste ooghoek toe, gebruikte ik Bow. Om nog een beetje shimmer toe te voegen, depte ik nog wat van Organza over en een beetje onder mijn crease met een fluffy kwast.

Op de achterkant van het kartonnen doosje staan ook nog wat tips voor het gebruik van de kleuren. Deze zag ik pas nadat ik mijn look gemaakt had, maar zoiets is heel handig als je geen inspiratie hebt. Een leuk extraatje.

Ik ben echt enorm tevreden over het oh so special palette van Sleek. De pigmentatie is geweldig en je kunt er alle kanten mee op. Ook de prijs maakt alles nog even net iets mooier, want dit palette kost maar 9,99. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is de verkrijgbaarheid. Sleek is lastig verkrijgbaar in Nederland. Gelukkig zijn er genoeg webshops die Sleek aanbieden.

Welke kleuren zou jij met elkaar combineren?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog