Barry M Gelly hi-shine nail paint

Al lange tijd was ik op zoek naar een leuk pastel kleurtje voor op mijn nagels. Bij veel merken was ik bang dat hij niet goed zou dekken, maar toen ik op internet swatches van Barry M Sugar apple tegen kwam, werd ik verliefd.

Over de lakjes van Barry M had ik al vaak erg goede dingen gelezen. Helaas was ik het merk nog nooit tegengekomen in een winkel en via internet een nagellakje bestellen, deed ik niet zo snel. Toen ik in Den Bosch aan het shoppen was, kwam ik wel een winkel tegen die Barry M verkocht, woohoo! Mijn eerste Barry M lakje was een feit.

De lakjes van Barry M hebben allemaal dezelfde vorm. Het flesje is erg strak, dat vind ik erg mooi. Dit flesje heeft een zilveren dop. Barry M heeft ook flesjes met zwarte dopjes. Het enige nadeel van de spiegelende zilveren dop is het feit dat je er snel vingerafdrukken op ziet. Het kwastje van de lak is prima, niet te groot en niet te dun. Wel is de lak een beetje dik, waardoor het even wennen is met lakken. Gelukkig verspreidt de lak erg mooi.

Sugar Apple hoort bij de gelly hi-shine nail paints van Barry M. Dit houdt in dat de nagellak hetzelfde effect zou geven als gellak. Sugar Apple zou dus extra veel glans hebben.

Ik hoopte zo dat de kleur precies hetzelfde zou zijn als in het flesje en dat ie goed zou dekken. Vol verwachtingen lakte in mijn nagels in deze geweldige kleur. En wauw, de kleur is echt mooi. Op de foto draag ik twee laagjes. De lak heeft extra veel glans, het lijkt een beetje alsof mijn nagels nog nat zijn. Dit is het gelly-effect. Ik vind het wel erg mooi staan.

Ook de houdbaarheid van Sugar Apple is prima. Mijn wijsvinger-nagels zijn niet zo sterk als de rest, dus hier slijt nagellak altijd sneller. Deze lak heeft er toch wel 3-4 dagen mooi op gezeten.

Ik ben echt tevreden over de Gelly hi-shine nail paint van Barry M. Het is gewoon een fijn nagellakje en de kleur is echt prachtig. Barry M is te koop in verschillende webshops. Ik betaalde voor dit Barry M lakje 5,34.

Wat vind jij van pastel nagellakjes?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog