Batiste droogshampoo XXL volume

Droogshampoo, een product waar ik na het ontdekt te hebben niet meer zonder kan. Ik heb verschillende merken de kans gegeven, maar toch kom ik steeds weer terug bij mijn geliefde Batiste variant. Niet omdat andere droogshampoos niet werken, maar omdat Batiste bij mij het beste werkt. Kijk je mee?

De kruidvat bij mij in de buurt vond het nodig om een tijdje alleen de Batiste droogshampoo voor brunettes te verkopen en daarna een tijdje helemaal geen Batiste. Gelukkig zag ik de droogshampoo van Batiste na een tijdje weer in het rek staan. Het leuke aan Batiste vind ik de enorme variatie. Batiste heeft allerlei verschillende geurtjes. Ik koos altijd voor tropical of blush. Deze roken gewoon onwijs lekker. In het schap bij kruidvat stond nu alleen deze variant: de XXL volume droogshampoo. Ik was benieuwd, dus besloot deze eens te proberen.

De verpakking vind ik erg mooi. De fles is niet te groot en niet te klein. Ook ligt ie fijn in je hand tijdens het spuiten doordat ie niet zo dik is. De fles is zilver met roze details. Lekker girly. Ik hou ervan.

Op de achterkant staat wat het product precies doet en hoe je het moet gebruiken. Heel erg handig. Voor gebruik moet je de fles goed schudden. Daarna spuit je het op verschillende plaatsen in je haar (niet te dichtbij) en masseert het in. Heel makkelijk eigenlijk.

Volgens Batiste zorgt deze droogshampoo voor verfrissing van je haar, volume en versteviging. Klinkt goed!

Als je donker haar hebt, kan deze droogshampoo een witte waas achter laten. Als ik de droogshampoo gebruik komt er vaak veel product uit. Als ik het goed inmasseer is de waas weg, maar ik denk dat je dit lastiger weg krijgt met donker haar. Gelukkig heeft Batiste ook een variant voor brunettes.

De droogshampoo werkt voor mij super. Hij zorgt ervoor dat het vet in mijn haar geabsorbeerd wordt en mijn haar er schoon uit ziet. Ook maakt ie mijn haar wat stugger, waardoor er meer volume in zit. Niet zoveel als ik krijg met touperen, zoals Batiste beloofde, maar wel meer volume dan normaal.
Waar ik bij andere merken veel last van had was de slechte houdbaarheid. Vaak verdween de droogshampoo na een tijdje, waardoor mijn haar weer vetter werd. Gelukkig heb ik dat bij Batiste niet. Als ik deze droogshampoo gebruik, blijft mijn haar de hele dag mooi.

Batiste is te koop via verschillende webshops en sommige kruidvat winkels en kost 5,99 voor 200 ml. Ik ga zeker weer voor Batiste als deze op is, hij werkt gewoon heel fijn voor mij.

Welke variant werkt het beste voor jou?

xxx Teddy

27 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog